Samsung Galaxy Note 8 – Design Final in Imagini

Samsung Galaxy Note 8 are design-ul final confirmat astazi de noi imagini furnizate de catre un producator de accesorii pentru smartphone.

Samsung Galaxy Note 8 are astazi noul design final confirmat de catre imagini publicate de presedintele unei companii specializate pe fabricarea de accesorii pentru smartphone-uri. Slickwraps este aceasta companie, iar presedintele sau a intrat in posesia schitelor cu design-ul final al Samsung Galaxy Note 8, ele fiind folosite pentru a crea in avans accesorii pentru noul smartphone al Samsung.

Samsung Galaxy Note 8 are, dupa cum prea bine stiti, un design foarte apropiat de cel al Samsung Galaxy S8, pentru ca Samsung nu are motive sa strice un design deja popular. Exista totusi o schimbare majora pentru camera, aceasta urmand a fi duala, pozitionata tot vertical, dar pe o suprafata mai mare din carcasa Samsung Galaxy Note 8, cititorul de amprente ramanand prezent.

Samsung Galaxy Note 8 are deasemenea integrat si un stylus care are o varietate de functii noi pentru utilizatori, dar asta aduce si o schimbare pentru dimensiuni. Mai exact, Samsung Galaxy Note 8 este usor mai gros decat Samsung Galaxy S8, dar si usor mai lat, dara sta pentru ca acel stylus sa incapa fara probleme in carcasa si sa nu mai genereze explozii ale bateriilor in timpul folosirii obisnuite.

Samsung Galaxy Note 8 – noul design final prezentat in noi imagini

Samsung Galaxy Note 8 are un ecran cu diagonala de 6.3 inch, cu 0.1 inch mai mare decat cel al Samsung Galaxy S8 Plus, deci era de asteptat ca dimensiunile sa fie diferite. In ciuda acestui lucru, nu vorbim despre o crestere substantiala a latimii, sau a lungimii Samsung Galaxy Note 8, insa grosimea urmeaza sa ajunga la 9.4mm in zona unde se fala noua camera duala a dispozitivului.

Samsung Galaxy Note 8 urmeaza sa aiba acel ecrna cu diagonala de 6.3 inch, dar si un chip Qualcomm Snapdragon 835, 6 GB RAM si minim 64 GB spatiu de stocare urmand a fi oferiti. Bateria Samsung Galaxy Note 8 urmeaza sa aiba aproximativ 3300 mAh anul acesta, iar camera duala va fi formata din senzori de 12 megapixeli, sau 16 megapixeli, informatiile nefiind deocamdata clare.

Samsung Galaxy Note 8 design final

Samsung Galaxy Note 8 va avea totusi un pret de vanzare foarte mare, el urmand a costa minim 1000 de dolari, sau euro, in momentul in care va fi lansat. Pretul Samsung Galaxy Note 8 poate ajunge si la peste 1100 de dolari, sau euro, pentru versiunea cu 128 GB, sau 256 GB spatiu de stocare, asa ca ramane de vazut care vor fi planurile celor de la Apple pentru noul smartphone.

Samsung Galaxy Note 8 va fi prezentat la sfarsitul lunii viitoare si este de asteptat ca lansarea sa aiba loc in septembrie.

Samsung Galaxy Note 8 design final 1

Samsung Galaxy Note 8 design final 2