iPhone X si iPhone 8 – PREZENTARE LIVE YOUTUBE

iPhone X si iPhone 8 au prezentarea LIVE pe YouTube transmisa nu de catre compania Apple, ci de catre diverse persoane folosind functia LIVE a platformei si livestream video pe care cei de la Apple il ofera prin website-ul sau pentru clientii propriilor produse si Apple TV.

iPhone X si iPhone 8 pot fi vazute LIVE direct din conferinta companiei Apple multumita oricarui dintre live video stream-urile pe care le aveti listate mai jos, ele fiind oferite prin YouTube pentru ca aceasta platforma poate fi urmarita de catre oricine, de oriunde.

iPhone X si iPhone 8 nu au prezentarea transmisa LIVE prin YouTube de catre Apple pentru ca s-ar folosi de platforma altei companii pentru eveniment, asa ca cei din Cupertino prefera sa faca transmisiunea in regim propriu, dar cu limite pentru cei dornici sa vada noutatile.

iPhone X si iPhone 8 – PREZENTARE LIVE YOUTUBE

iPhone X si iPhone 8 vor avea parte de cea mai mare prezentare pregatita de catre Apple pana acum, LIVE pe YouTube urmand a fi dezvaluite inclusiv Apple Watch 3, Apple TV 4K si, poate AirPods 2, asa ca vorbim despre un eveniment foarte important.

iPhone X si iPhone 8 vor putea fi vazute LIVE pe YouTube folosind stream-urile live video de mai jos incepand cu ora 20:00.

https://www.youtube.com/watch?v=gqw3skLjRLU