iPhone X si iPhone 8 se pot Incarca la Distanta

iPhone X si iPhone 8 se pot incarca la distanta prin rezonanta magnetica multumita unui nou pad de incarcare pe care il vom putea cumpara in curand.

iPhone X si iPhone 8 se pot incarca la distanta prin rezonanta magnetica, conform unor informatii aparute in cursul acestei zile de la cercetatori ai MIT. iPhone X si iPhone 8 au suport pentru incarcare wireless cu un pad de incarcare, insa au deasemenea suport si pentru incarcare wireless prin rezonanta magnetica la distanta de un pad de incarcare standard, cei de la Apple oferind in premiera suportul.

iPhone X si iPhone 8 sunt compatibile cu tehnologia Qi de incarcare wireless folosita in telefoanele mobile Android, insa suportul pentru incarcare prin rezonanta magnetica este ceva nou, poate in premiera. Incarcarea wireless prin rezonanta magnetica este o tehnologie recent oferita prin standardul Qi, iar implementarea de suport pentru ea in iPhone X si iPhone 8 nu a fost anuntata de Apple.

iPhone X si iPhone 8 vor avea un prim pad pentru incarcare wireless prin rezonanta magnetica multumita unei compani numite Pi, aceasta oferind pentru precomanda acest produs. Cu un pret care nu va depasi 200 de dolari, pad-ul pentru incarcare wireless prin rezonanta magnetica compatibil cu iPhone X si iPhone 8 nu are o data de lansare stabilita deocamdata, insa va ajunge cu siguranta pe piata.

iPhone X si iPhone 8 se pot incarca wireless la distanta

iPhone X si iPhone 8 pot fi incarcate wireless la distanta prin rezonanta magnetica daca sunt plasate la maxim 1 metru distanta de pad-ul de incarcare al companiei Pi. Vorbim practic despre absolut nimic util pentru iPhone X si iPhone 8, deoarece diferenta dintre a plasa telefoanele pe un pad de incarcare si a le tine la 1 metru distanta de ele poate conta doar daca le folosim in timp ce se incarca.

iPhone X si iPhone 8 a fost la un moment dat anuntate ca avand o tehnologie care permite incarcarea la distante mari, dar se pare ca va trebui sa ne multumim cu doar 1 metru. Cu siguranta vor fi multe persoane care vor cumpara accesoriul celor de la Pi pentru ca le ofera libertatea de a folosi iPhone X si iPhone 8 in timp ce se incarca, dar asta ofera si un cablu bagat in priza, asa ca… fiecare alege ce vrea.

“Pi is more than a work of art, it’s groundbreaking technology. Our patented power platform allows Pi to change the angle of a magnetic field to perfectly match the angle of your device – no more charging pads. It can charge up to four phones at full speed, or even more devices at reduced speed even if they’re moving. And it follows existing FCC safety guidelines. The result is safe, seamless power.”

iPhone X si iPhone 8 se vor putea incarca wireless cu maxim 7.5W pana la finalul acestui an, insa accesoriul cercetatorilor MIT oferta incarcare wireless prin rezonanta magnetica la maxim 10W. Cand va fi lansat si cat va costa Pi nu stie nimeni, dar diferenta de pret intre acest accesoriu si AirPower nu va fi mare, asa ca fiecare va alege ce ii este mai util pentru iPhone X si iPhone 8 in urmatoarele luni.

iPhone X iPhone 8 Incarca Distanta

6 COMENTARII

  1. In articolul de pe Phonearena avem următorul paragraf care lipseste de aici:
    “QI-Enabled smartphones like the Samsung Gxy S8/S8+, Iphone 8, 8 Plus, and X will be able to work with Pi without ang special accesoriies…”