iOS 11 – Rata de Adoptie dupa 2 Saptamani

iOS 11 are o rata de adoptie mica dupa 2 saptamani de la lansarea pentru iPhone si iPad, compania Apple nereusind sa-si convinga clientii sa faac actualizarea.

iOS 11 a implinit deja 2 saptamani din momentul lansarii pentru iPhone si iPad, iar compania Apple a lansat iOS 11.0.2 in cursul serii trecute cu rezolvarea unora dintre problemele cele mai importante. Desi lansarea iOS 11.0.2 a fost una lipsita de probleme majore pentru utilizatorii iPhone si iPad in ceea ce priveste instalarea, numeroasele probleme raportate pana acum au cam tinut in loc rata de adoptie a sistemului de operare.

iOS 11 este in momentul de fata instalat pe 38.5% dintre toate iPhone, iPad si iPod Touch-urile active la nivel global, o parte dintre cele existente neavand suport pentru aceasta versiune. In aceasta idee, iOS 11 este instalat pe un procent de iPhone si iPad care este cu 10 puncte procentuale mai mic decat cel inregistrat la 2 saptamani dupa lansarea iOS 10, situatia in sine fiind una neobisnuita pentru Apple.

iOS 11 devine o lansare atipica pentru compania Apple, deoarece dupa lansarea sistemului Software Update, rata de adoptie a generat racorduri de rapiditate anual. iOS 11 nu vrea sa intre in aceeasi categorie si pare sa tina mai multa lume dparte de actualizarea pentru iPhone si iPad decat altceva, iar cei de la Apple nu au cum sa rezolve problema, lucrurile neparand sa se schimbe prea curand.

iOS 11 rata adoptie 3 saptamani