Prima Pagina Samsung Samsung Galaxy Note 9 – Anuntul despre Samsung

Samsung Galaxy Note 9 – Anuntul despre Samsung

Samsung Galaxy Note 9 este un smartphone foarte important pentru viitorul companiei Samsung, iar din acest motiv aflam astazi noutati despre functiile sale.

Samsung Galaxy Note 9 este viitorul telefon premium pe care compania Samsung il va lansa pentru a inlocui Samsung Galaxy Note 8 pe pietele globale, telefonul fiind asteptat deja de multi fani. Desi ne desparte ceva timp de lansarea Samsung Galaxy Note 9, iata ca incep sa para si noi informatii cu privire la ceea ce intentioneaza sa faca Samsung pentru a aduce acest telefon mobil pe pietele globale in 2018.

Samsung Galaxy Note 9 urmeaza sa intre in perioada urmatoare in proces de dezvoltare in cadrul companiei Samsung, coreenii creand deja un nume de cod pentru telefonul viitor. Conform celor care ofera aceste informatii, Samsung Galaxy Note 9 are numele de cod crown, coroana, in cadrul companiei Samsung, iar inginerii celor de la Samsung vor incepe anul acesta sa contureze schimbarile pregatite pentru el.

Samsung Galaxy Note 9 are numele de cod stabilit in functie de una dintre functiile, sau caracteristicile, majore pe care telefonul le va avea, compania Samsung gandind in acest mod in general. Samsung Galaxy Note 8 a avut numele de cod Baikal, cel mai mare lac din Rusia, iar asta pentru ca telefonul a avut un ecran de diagonala foarte mare, astfel ca pentru Samsung Galaxy Note 9 am putea vorbim despre o alta caracteristica majora.

Samsung Galaxy Note 9 – ce se pregateste Samsung sa faca

Samsung Galaxy Note 9 ar putea avea o caracteristica speciala implementata de catre Samsung pentru ca telefonul sa fie diferentiat de ceea ce va oferi Apple anul viitor. Se speculeaza ca iPhone 9 va fi lansat in 2018 de catre Apple cu un ecran de diagonala foarte mare, asa ca Samsung Galaxy Note 9 va avea nevoie de ceva nou pentru a atrage atentia consumatorilor, din moment ce ecranul nu va mai fi atat de atractiv.

Samsung Galaxy Note 9 ar putea avea un cititor de amprente integrat in ecran anul viitor, deoarece Samsung Galaxy S9 nu va veni cu aceasta functionalitate, dupa cum am aflat deja. E posibil ca Samsung Galaxy Note 9 sa fie dezvoltat cu o asemenea caracteristica avuta in vedere de catre cei de la Samsung, iar asta ar fi intr-adevar o “coroana” demna pentru un smartphone de anul 2018.

Samsung Galaxy Note 9 va fi lansat pe piata in luna august, cel mai probabil, asa ca va ajunge in mainile consumatorilor mai devreme de lansarea iPhone 9, dar cel mai probabil nu cu mult. Nu se stie deocamdata sic are va fi pretul Samsung Galaxy Note 9, insa este de asteptat ca Samsung sa perceapa o suma mare pentru telefon, dar desigur ca nimeni nu are detalii clare deocamdata cu privire la acest lucru.

Samsung Galaxy Note 9 anunt

 • Srb Srb

  De fapt ii spun asa ca va avea o coroana pe cap,adica vor copia THE NOTCH

 • Srb Srb

  Deci samsung va veni cu amorenta in exran la sf de 2018,nu va merge ok,stim deja asta,doar e samsung,deci abia in 2019…deja va fi expirata ideea

 • real

  si daca o sa fie functionala (functia) in premiera (pe un device) oricum nu o sa-l cumperi.
  exact ca si unii pe aici care blameaza x (nu are aia,,are aia) si nu il cumpara.

 • Srb Srb

  sincer, eu am cumparat S8, pt ca stiam ca oricum daca nu il vreau sa il pastrez, aveam cui sa il dau…
  deci nu ai de unde sa stiu…poate il voi cumpara/incerca…dar nah, ei nu au reusit senzorul de amprene calumea nici dupa ce le-a arata Apple calea buna, ca locatie si cum sa mearga…la ei trebuia o frecare pe buton…
  Aici, va fi si mai greu, sunt mai multe de luat in considerare, si multe pot merge praf, mai ales ca este ceva nou

 • 1x

  Si care e anuntul si cine l-a facut ?

 • La s8 nu trebuie fiecare pe buton, ce vorbesti prostii? La s8 si daca e ecranul atins pui degetul si se se blochează.

 • Srb Srb

  Poftim?

 • Nu trebuie să “glisezi” degetul pe senzorii de amprenta ☺

 • Srb Srb

  ba da, daca citesti atent comentariul, ai fi vazut ca faceam referire la Galaxy S5