Samsung Galaxy S9 are Data de Lansare Stabilita

Samsung Galaxy S9 are data de lansare stabilita de catre compania coreeana, telefonul urmand a isi face aparitia mult mai devreme decat credem.

Samsung Galaxy S9 are data de lansare stabilita de catre compania coreeana, aceasta intentionand sa aduca noul telefon mobil pe piata mult mai devreme decat in cazul predecesorului sau. Conform unor informatii provenite de la persoane apropiate de coreeni, noul telefon ar urma sa isi faca aparitia in cadrul unui eveniment care ar urma sa aiba loc in luna februarie.

Aceasta sursa sustine ca data de lansare a Samsung Galaxy S9 este de 25 februarie, atunci urmand a fi organizat un eveniment special in cadrul Mobile World Congress 2018 pentru ca telefonul sa fie dezvaluit. Cei de la Samsung intentioneaza sa il prezinte atunci pentru lumea intreaga impreuna cu functiile noi pe care le dezvolta de ceva vreme pentru utilizatorii interesati sa il cumpere.

Mobile World Congress 2018 se desfasoara in perioada 26 februarie – 1 martie in Barcelona, iar Samsung Galaxy S9 va fi prezentat oficial in cadrul unui eveniment care va avea loc cu o zi inainte de a incepe conferinte. Aceasta este o strategie standard pentru coreeni, ei avand obiceiul de a anunta telefoanele in acest mod pentru cei interesati sa afle noutatile si sa il cumpere.

Samsung Galaxy S9 are data de lansare stabilita

Data de lansare a Samsung Galaxy S9 nu va coincide cu cea de prezentare, insa este cu siguranta stabilita de catre compania coreeana deja, inainte de a anunta telefonul. Avand in vedere ca anul acesta Samsung nu a prezentat telefoanele din seria S8 pentru lumea intreaga intr-o conferinta de la Mobile World Congress, pentru anul viitor exista asteptarea sa faca asta.

Avand in vedere ca iPhone X a redus serios vanzarile seriei de telefoane Samsung disponibila acum pe piata, Samsung Galaxy S9 va fi lansat mult mai devreme decat se credea anul trecut. Samsung vrea sa opreasca avantul iPhone X inregistrat pana acum, asa ca noul sau telefon va ajunge la utilizatori mult mai repede, altfel coreenii risca sa piarda incasari serioase.

Samsung Galaxy S9 a aparut recent intr-un benchmark care ne arata ca performantele sale vor fi dezamagitoare in comparatie cu cele ale iPhone X, dar asta ramane de vazut. E foarte posibil ca noul telefon sa fie si mai scump decat iPhone X, iar asta ar fi o problema foarte serioasa pentru coreeni anul viitor.

Samsung Galaxy S9 data lansare