Vanzarile eMAG in Primele 6 Ore ale Black Friday

eMAG a trecut de 6 ore de Black Friday deja, iar acum va prezint si primele cifre privind evolutia magazinului online, vanzarile aratand destul de bine.

Black Friday a depasit cu putin 6 ore de cand a inceput la eMAG in aceasta pagina, iar multumita transparentei pe care magazinul online o are, avem posibilitatea de a afla si care ii sunt performantele. Conform informatiilor disponibile pentru presa, in primele 6 ore Black Friday eMAG a generat vanzari de 222.671.000 LEI, adica 635.000 de produse au fost comandate de catre clienti.

Pentru aceasta editie a Black Friday, cei de la eMAG au pregatit 2 milioane de produse, iar in primele 6 ore ale evenimentului, adica o treime din timp, s-au vandut o treime dintre ele. In momentul de fata, inca 1.3 milioane de produse isi asteapta clientii in magazinul online al eMAG, pentru Black Friday ofertele fiind in continuare foarte bune pentru romani.

vanzari eMAG Black Friday 6 ore

Conform celor de la eMAG, pana in acest moment, 3.7 milioane de vizite au fost generate in aceasta pagina, cu un maxim de 473.323 oameni care au fost simultan pe magazin de Black Friday. In total s-au generat 100 de milioane de vizualizari pentru paginile cu produsele care sunt in promotie in acest moment, 99 de ani fiind “petrecuti” pe eMAG de catre cautatorii de reduceri.

Vanzarile eMAG in primele 6 ore ale Black Friday

vanzari eMAG Black Friday 6 ore 1

Cele mai populare produse din oferta celor de la eMAG raman televizoarele, ele fiind urmate de catre telefoanele mobile, scutecele si chiloteii cazand pe locul al treilea. In continuare, parfumurile, aspiratoarele,detergentul de rufe, cartile, laptop-urile, bateriile externe pentru telefoane si frigiderele au urcat in topul celor mai cumparate produse de Black Friday la magazin.

vanzari eMAG Black Friday 6 ore 2

In ceea ce priveste localitatile din care s-au facut cele mai mari comenzi de Black Friday la eMAG, ei bine Chiajna este pe prima pozitie, urmata de Popesti-Leordeni. Otopeni vine pe pozitia a treia, Bragadiru si Floresti fiind foarte aproape in urma lor, Iasi-ul ocupand ultima pozitie in top 10 al localitatilor cu cele mai multe produse vandute de Black Friday de catre eMAG pe mia de locuitori prin aceasta pagina.

In final avem comenzile cele mai mari, Pascani fiind locatia in care s-a inregistrat cea mai mare valoare pentru o comanda de Black Friday la eMAG, mai exact 60.000 de LEI. Ea este aproape dubla fata de cele mai mari valori inregistrate in Ploiesti, Bucuresti si Craiova, iar cu mai multe informatii despre evolutia vanzarilor eMAG de Black Friday voi reveni peste alte 6 ore.