iOS 11.2 beta 4 vs iOS 11.1.2 – Vestile Bune Continua

iOS 11.2 beta 4 este comparat cu iOS 11.1.2 in ceea ce priveste performantele si vestile sunt foarte bune pentru utilizatorii din lumea intreaga astazi.

iOS 11.2 beta 4 si iOS 11.1.2 apar intr-o prima comparatie a performantelor care are menirea de a ne arata daca Apple ne vrea binele, sau daca doar cauta sa faca folosirea mai greoaie. Ei bine, spre surprinderea mea, iOS 11.2 beta 4 este mai rapid decat iOS 11.1.2 pe iPhone si iPad, noua versiune a sistemului de operare al celor de la Apple venind cu o surpriza foarte placuta din acest punct de vedere.

iOS 11.2 beta 4 isi arata “puterea” in fata iOS 11.1.2 in clipurile video de mai jos, actualizarea oferita de catre cei din Cupertino facand telefoanele mai rapide, cel putin in aceste teste. iOS 11.2 beta 4 porneste mai repede decat iOS 11.1.2 pe iPhone, sau iPad, insa inclusiv in unele aplicatii avem parte de o deschidere mai rapida sau de accesarea unor functii mai repede decat in versiunea publica a iOS.

iOS 11.2 beta 4 a fost gandit de catre Apple pentru a rezolva probleme de functionare ale iDevice-urilor, nu neaparat pentru a aduce functii noi si importante in ele. Deocamdata iOS 11.2 beta 4 este in proces de testare si e foarte posibil ca lucrurile sa se schimbe pana in momentul lansarii versiunii finale si performantele sa scada, insa ramane sa vedem ce va decide Apple sa faca pana atunci.

iOS 11.2 beta 2 vs iOS 11.1.2 – comparatia performantelor

23 COMENTARII

  1. nu, dar avand in vedere vechimea articolului, lipsa lui srb din seciunea de comentarii si raspunsul de doi bani am facut legatura. oricum, imi place ca sti la ce ma refer chiar daca nu am mentionat

  2. A devenit un lait motiv pentru trolli. Cand vezi ca exista oameni care sunt dispusi sa-si schimbe sute de IP-uri ca sa te injure si sa se ia de cineva, incepi sa faci investigatii pentru a vedea ce-i motiveaza.

  3. Bravo! In sfarsit ti-ai dat seama …chiar daca ai cenzurat sute de comentarii care iti mentionau clar cauza si ai banat useri degeaba! Cred ca multi si-au dat seama:-)