Samsung Galaxy S9. OFICIAL, Noile Accesorii Confirmate

Samsung Galaxy S9 are in mod oficial confirmate noile accesorii pe care clientii le vor putea cumpara dupa ce telefonul va fi pus in vanzare.

Samsung Galaxy S9 are in mod oficial confirmate noile accesorii pe care compania coreeana intentioneaza sa le puna in vanzare cu telefoanele pe care le va prezenta in cursul lunii februarie pentru lumea intreaga. Mai exact, vorbim despre accesorii pentru Samsung Galaxy S9 pe care clientii le vor putea folosi cu telefoanele, asa cum se intampla si cu seria actuala disponibila pentru modelele actuale.

Samsung Galaxy S9 urmeaza sa aiba o noua carcasa LED View, similara cu cea pe care coreenii o vand pentru modelele disponibile in prezent pe piata, dar modificarile ar trebui sa fie putine. Mai mult decat atat, Samsung Galaxy S9 va fi disponibil si cu o carcasa de tip Clear View, ambele modele de accesorii dovedindu-se a fi foarte populare, versiuni pentru iPhone fiind facute de diversi producatori.

Mergand mai departe, Samsung Galaxy S9 va avea o carcasa Hyperknit, ar si alte carcase din piele Alcantara, deci va exista o mare diversitate de accesorii disponibile de la compania coreeana pentru clienti. Mai mult decat atat, pentru Samsung Galaxy S9 va fi lansat si un nou tip de stand de incarcare wireless, care il va inlocui pe cel existent, deci probabil va putea face si incarcare mai rapida in viitor.

Samsung Galaxy S9. OFICIAL, Noile Accesorii Confirmate

Samsung Galaxy S9 urmeaza deasemenea sa vina si cu un nou DeX Pad, accesoriul meu favorit care ar trebui sa fie adus de catre compania Apple si pentru iPhone intr-o forma, sau alta, dar nu mi-as face sperante chiar atat de mari. Transformarea unui telefon intr-un laptop este o mare realizare, iar Samsung Galaxy S9 va continua “traditia” adusa de catre actuala serie de telefoane ale coreenilor.

Dintre toate accesoriile noi anuntate pentru Samsung Galaxy S9, se pare ca doar DeX Pad, standul de incarcare wireless si acea carcasa Hyperknit sunt complet noi, restul accesoriilor fiind oferite in diverse forme chiar si acum de companie. Era normal sa nu existe foarte multe accesorii noi pentru Samsung Galaxy S9 produse de catre coreeni, asa ca nu trebuie sa ne miram de ceea ce vor oferi.

Samsung Galaxy S9 va fi prezentat in cadrul Mobile World Congress 2017 de catre compania coreeana, iar atunci vom afla toate noutatile cu privire la telefoanele care vor putea fi cumparate de la companie. Nu se stie deocamdata ce pret de vanzare va avea Samsung Galaxy S9, sau versiunea Plus, dar probabil se vor apropia mai mult de iPhone X, care costa peste 1150 de euro.

Samsung Galaxy S9 accesorii