Samsung Galaxy S9 Concept arata in EXCLUSIVITATE noul Design

Samsung Galaxy S9 are noul design prezentat in exclusivitate de catre un concept realizat in baza unor schite preluate direct de la companai coreeana.

Samsung Galaxy S9 este prezentat astazi intr-un nou concept care ne arata in exclusivitate cum va arata telefonul pe care compania coreeana vrea sa il lanseze in primavara anului 2018. In clipul video de mai jos puteti vedea un concept pentru Samsung Galaxy S9 realizat in baza schitelor si imaginilor furnizate chiar de catre compania coreeana.

Samsung Galaxy S9 a fost confirmat oficial de catre cei de la Samsung printr-o serie de imagini incluse intr-una dintre aplicatiile pe care le includ in Android-ul din propriile telefoane mobile. Aceste imagini s-au potrivit cu schitele si celelalte concepte ale Samsung Galaxy S9 aparute pana acum, deci design-ul de mai jos e cel oficial.

Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus sunt prezentate in conceptul de mai jos, ambele modele de telefoane mobile aratand in proportie de 90% la fel, ca modelele de anul trecut. Marea diferenta va fi data de camera duala din versiunea Plus, Samsung Galaxy S9 urmand a fi vandut cu o camera standard de catre coreenii de la Samsung.

Samsung Galaxy S9 este cel mai asteptat smartphone al inceputului de an 2018 si cu un design precum cel din conceptul de mai jos, sansele sale de reusit vor fi mari. Din pacate Samsung Galaxy S9 nu are schimbari importante in comparatie cu telefoanele actuale, separat de o reducere a marginii inferioare, dar chiar si asa ramane interesant.

Voi ce parere aveti despre design-ul Samsung Galaxy S9 ?