Prima Pagina smartphone TOP 10 cele mai COPIATE Smartphone-uri in 2017

TOP 10 cele mai COPIATE Smartphone-uri in 2017

Top 10 cele mai copiate smartphone-uri in 2017 arata cateva surprize extrem de interesante cu privire la interesul vis-a-vis de telefoanele premium.

top 10 copiate smartphone in 2017

Top 10 cele mai copiate smartphone-uri in 2017 a fost realizat recent de catre cei de la AnTuTu pentru a arata lumii intregi cat de greu este sa iesi in evidenta pe piata smartphone. Conform companiei care a dezvoltat si software-ul de benchmarking pentru iOS si Android, Samsung a fost compania cu cele mai copiate smartphone-uri in cursul anului 2017.

36.23% dintre smartphone-urile copiate in 2017 au fost ale companiei Samsung, 7.72% au fost iPhone, 4.75% au fost cele ale Xiaomi, 4.46% cele ale Oppo si 3.40% au fost ale Huawei. Vorbim aici despre clone chinezesti, iar Samsung este cu mult inaintea celor de la Apple cand vine vorba despre copiere, diferenta fiind foarte mare intre cele doua companii.

top 10 copiate smartphone 2017

Trecand acum la modelele de smartphone-uri care au fost cele mai copiate in 2017, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S7 Edge si Samsung W2016 au fost in top. Toate cele 4 telefoane mobile au depasit 12% din numarul telefoanelor copiate de catre chinezi, iar asta in timp ce iPhone 7 Plus a adunat doar 2.67% din totalul telefoanelor mobile copiate.

iPhone 7 Plus este si singurul model de telefon mobil plasat in topul 10 realizat de catre AnTuTu, restul modelelor de telefoane iPhone neparand sa atraga interesul copiatorilor din China. Samsung este de departe producatorul cel mai afectat de catre clonele chinezesti, iar in ciuda acestui lucru, reuseste sa vanda cele mai multe telefoane mobile pe pietele globale, dar majoritatea sunt ieftine si foarte ieftine.

top 10 copiate smartphone 2017 1

 • Cristi

  Extraordinar.
  Dar zaoane tu cataloghezi drept clona de iphone orice telefon care are camera duala sus in coltul stanga ca si cum Apple a inventata plasarea camerei duale in coltul ala.

  Eu uite ca atunci cand vorbim de clone la propriu producatorii chinezesti se straduiesc sa copieze telefoane care arata totusi bine ca design.

 • Si tot Samsung copiază cel mai mult. Ce spui domnule SRB? :)))

 • Viorel Predatorul

  Srb se face că plouă la articole din astea.

 • Am scris cel putin un articol in care se ofereau detalii cu privire la tipurile de modele de telefoane Samsung care au cele mai mari vanzari.

 • Ii da cu error 404: articol not found :)))

 • Viorel Predatorul

  Da, ok… Dar tot estimări vagi. Nu știe nimeni câte milioane de smartphone-uri Samsung foarte ieftine se vând.