iOS 11.3: Noutatea Importanta pentru AppStore

iOS 11.3 aduce o schimbare importanta pentru AppStore pe iPhone si iPad, compania Apple ascultandu-i pe utilizatorii care au cerut aceasta modificare.

ios 11.3 noutate appstore

iOS 11.3 are o schimbare foarte importanta implementata pentru aplicatia AppStore, cea prin care instalam, sau actualizam aplicatiile pe care le folosim in iPhone si iPad zilnic. In imaginea de mai jos puteti vedea exact despre ce vorbesc, aplicatia AppStore afisand acum pentru utilizatori nu doar versiunea aplicatiei care trebuie actualizata, ci si dimensiunea update-ului.

Stim cu totii ca iOS limiteaza descarcarile prin internetul mobil la 150 MB, deci orice aplicatie care are o dimensiune mai mare va putea fi instalata, sau actualizata, prin Wi-Fi. Schimbarea de astazi ne ajuta sa aflam in prealabil si cat trafic de internet mobil urmeaza sa consumam in momentul in care descarcam aplicatiile pentru a sti daca e bine sa o facem, sau nu.

Separat de motivele de natura tehnica, afisarea dimensiunii aplicatiilor pe care urmeaza sa le actualizam, este important sa si stim cam cat spatiu ocupa ele in telefoanele noastre. Inca exista multi utilizatori care au iPhone si iPad cu 16 GB sau 32 GB spatiu de stocare, iar a sti cat ocupa aplicatiile instalate este important pentru a sti ce-ti ocupa spatiul.

iOS 11.3 appstore