OverCl0ck: Primul Jailbreak pentru Apple Watch

OverCl0ck este prima solutie de jailbreak pentru Apple Watch care se afla in momentul de fata in proces de dezvoltare si este oferita intr-o versiune rudimentara.

OverCl0ck Jailbreak Apple Watch feat

OverCl0ck este prima solutie de jailbreak pentru Apple Watch, ea fiind in momentul de fata in faza incipienta a procesului de dezvoltare, cu multa munca necesara pentru a fi lansat public. In ciuda acestui lucru, dezvoltatorul sau sustine ca OverCl0ck poate deveni prima solutie publica de jailbreak pentru Apple Watch, ceva ce parea imposibil anul trecut.

OverCl0ck foloseste un exploit pentru watchOS 3, deci este complet inutil pentru cei care si-au cumparat un Apple Watch dupa toamna anului trecut, sau au facut update la watchOS 4. Desigur ca era de asteptat ca prima solutie de jailbreak pentru Apple Watch sa nu fie lansata pentru o versiune noua a watchOS, asa ca OverCl0ck va fi util unui numar limitat de persoane.

OverCl0ck este oferit in momentul de fata in versiune beta pentru cei interesati sa-l testeze pentru a vedea cat de util ar putea fi pentru a exploata sistemul de operare watchOS. Daca OverCl0ck va fi lansat si pentru watchOS 4, atunci va oferi noi metode de interactiune cu Apple Watch prin tweak-uri si cine stie ce alte modificari importante.

“A (currently) early prototype concept for an Apple Watch Jailbreak. Uses the v0rtex kernel exploit, and therefore supports watchOS3. Exactly compatbility across OS versions and hardware is unknown. Most things are unknown.”

Din pacate nimeni nu stie cand ar putea fi lansat OverCl0ck in versiune publica pentru utilizatorii din lumea intreaga, asa ca ramane sa vedem ce mai spun dezvoltatorii. Ca sa fiu complet sincer, nu mi-as face mari sperante ca OverCl0ck va fi o solutie de jailbreak cu adevarat utila pentru Apple Watch, asa ca nu va faceti mari sperante in acest sens pentru el.

OverCl0ck jailbreak Apple Watch

5 COMENTARII

  1. Sincer mi-as face un jailbreak doar pentru fata Hermès. Oricum sunt la 4.2.2 deci nu se poate. Dar ma intreb de ce fac astia jailbreak la versiuni anterioare. Adevaratii apple-isti isi fac update imediat ce apar…

  2. Unul din motivele pt care mi-am vandut noul AppleWatch a fost ca are prea putine fete si e prea putin costumizabil. Daca aveam jb si cateva fete mai ok, il pastram. Oricum, nu prea as recomanda la nimeni Apple Watch. Ofera mult prea putine pt cat costa!