Huawei P20: EXCLUSIV, Imaginile Confirma Copierea iPhone X

Huawei P20 are prezentate in exclusivitate imaginile cu noul design pe care compania coreeana intentioneaza sa il foloseasca pentru telefon, ele confirmand faptul ca inspiratia a fost iPhone X.

Huawei P20 design copie iphone x

Huawei P20 este viitorul model de smartphone premium pe care compania chinezeasca Huawei intentioneaza sa il lanseze pe pietele globale in perioada urmatoare. Zvonuri aparute acum cateva saptamani sugerau faptul ca Huawei P20 urmeaza sa copieze desogn-ul pe care compania Apple l-a creat pentru iPhone X, iar acum avem confirmarea.

Huawei P20 are noul design prezentat in imaginile de mai jos, ele fiind publicate de catre autoritatile chinezesti de la TENAA, cele care certifica vanzarea telefoanelor mobile in China. Huawei P20 nu va avea o camera tripla, ci una duala, insa design-ul sau este foarte similar cu cel creat de catre compania Apple pentru cea folosita in iPhone X anul trecut.

Huawei P20 design confirmat

Huawei P20 privit din laterale seamana si mai bine cu iPhone X, iar o persoana care nu a mai vazut telefonul Apple, ar putea avea impresia ca vede de fapt smartphone-ul americanilor. Huawei P20 nu este primul smartphone al chinezilor care are un design inspirat din cel al telefoanelor companiei Apple si cu siguranta nu va fi ultimul, avand in vedere ca au succes.

Huawei P20 design confirmat 1

Huawei P20 urmeaza sa fie prezentat de catre cei de la Huawei in cadrul unei conferinte programata pentru data de 27 martie, asa ca nu mai avem mult de asteptat pana la dezvaluire. E posibil ca Huawei P20 Plus sa aiba o camera tripla in locul celei duale, insa e greu de spus chiar de pe acum care sunt planurile celor de la Huawei pentru noile telefoane mobile.