Samsung Galaxy S9: OFICIAL, Vanzari SUB S8

Samsung Galaxy S9 are in mod oficial confirmat faptul ca vanzarile sunt mai slabe decat cele ale seriei Samsung Galaxy S8, aceasta fiind o problema mare petnru Samsung.

Samsung Galaxy S9 Vanzari S8

Samsung Galaxy S9 are confirmat in mod oficial faptul ca precomenzile nu sunt chiar atat de bune precum se astepta compania Samsung, ba din contra ar fi mai mici decat cele inregistrate pentru seria Samsung Galaxy S8. Informatiile vin de la un oficial al companiei coreene, acesta afirmand ca primele cifre privind precomenzile Samsung Galaxy S9 sunt similare cu cele ale Samsung Galaxy S8, dar ar putea fi mai mici decat anul trecut.

Samsung Galaxy S9 are practic sugerat faptul ca precomenzile sunt intr-adevar mai mici, altfel n-ar mai fi avut rost exprimarea oficialului, insa desigur ca trebuie sa fie o oarecare ambiguitate pentru a nu recunoaste faptul ca vanzarile sunt mai proaste. Cei de la Samsung au gasit si o explicatie pentru vanzarile mai slabe ale Samsung Galaxy S9 in raport cu Samsung Galaxy S8, ei dand vina pe faptul ca precomenzile au inceput mai repede decat in 2017.

Samsung Galaxy S9 a fost prezentat pe 25 februarie, iar chiar din acea zi a putut fi precomandat de la multi parteneri ai Samsung, insa in Coreea de Sud a fost nevoie de 2 zile pentru deschiderea lor. Samsung spune ca anul trecut a deschis precomenzile pentru Samsung Galaxy S8 la 8 zile de la prezentare, iar pentru Samsung Galaxy S9 diferenta a fost de doar doua zile, deci de aici ar veni si numarul mai mic pentru ele.

Samsung Galaxy S9 are in mod oficial confirmate vanzarile mai mici decat ale S8

Samsung Galaxy S9 a avut anuntata de catre compania Samsung cifra de 1.6 milioane de persoane care au testat noul telefon in magazinele sale si ale partenerilor din Coreea de Sud, insa cifra nu inseamna absolut nimic. Partenerii Samsung se plang de faptul ca oamenii vin si testeaza Samsung Galaxy S9, insa nu sunt la fel de entuziasmati de telefon precum au fost anul trecut de seria Samsung Galaxy S8, care a inregistrat 550.000 de precomenzi in 2 zile.

“We believe that the preorders for the Galaxy S9 are similar to that of the Galaxy S8,” an official from Samsung Electronics said. The official claimed, however, that the figure could be lower because the company only started receiving orders two days after the phone’s unveiling in Spain, whereas there was a gap of eight days for its predecessor. Customers may be finding the Galaxy S9 not much different from other smartphones. The popularity and customers’ interest are not as high compared to the previous model.”

Samsung Galaxy S9 nu vine cu schimbari majore de design pentru clienti care au fost obisnuiti cu asta de-a lungul timpului, iar noile functii ale camerei si AR Emoji sunt neatractive pentru a plati chiar un pret mai mare comparativ cu S8. In aceasta idee, chiar daca 1.6 milioane de oameni au testat Samsung Galaxy S9, daca nici macar o treime n-au precomandat telefonul, e destul de clar ca vanzarile urmeaza sa fie mai mici decat anul trecut.

Samsung Galaxy S9 era asteptat de catre foarte multi fani ai companiei Samsung pana in momentul prezentarii, insa interesul pentru telefon a scazut progresiv din momentul in care a fost anuntat oficial. E foarte posibil ca lipsa noutatilor majore pentru Samsung Galaxy S9 sa fie motivul principal pentru care telefonul nu e chiar atat de cautat de catre oameni, iar pentru Samsung va fi dificil sa-l transforme in ceva interesant.