Apple Watch: Apple Pregateste un Model cu o Forma Noua

Apple Watch pregateste lansarea unui nou model care are o forma diferita fata de cea a actualelor produse vandute pe piata, primele detalii aparand azi.

Apple Watch Model Forma Noua

Apple Watch este unul dintre produsele Apple care are cel mai mare succes in momentul de fata, iar compania americana incearca sa introduca o schimbare menita sa faca lumea si mai interesata de el. Conform unui nou brevet de inventie inregistrat companiei Apple, cei din Cupertino lucreaza la dezvoltarea unui nou model care are ecran circular, nu patrat precum i nactualele versiuni.

Apple descrie in brevetul sau de inventie cum a reusit sa treaca peste problemele care apar in mod normal in cazul producerii unui ceas cu un ecran circular. Ecranele prezinta cele mai mari impedimente in dezvoltarea acestui gen de produse, iar asta din cauza modului in care sunt asezati pixelii in acest gen de componente, dar cei din Cupertino au o solutie pentru cam orice fel de problema.

Apple Watch: Apple Pregateste un Model cu o Forma Noua

Apple Watch Model Forma Noua 1

Desi multi credeau ca lansarea unui Apple Watch cu un ecran circular este imposibila, cei de la Apple par sa fie de o cu totul alta parere si sunt convinsi ca pot aduce pe piata un asemenea model. Desigur ca asta ar presupune si o regandire completa a watchOS pentru smartwatch-uri, deci daca o asemenea schimbare va fi facuta, ea nu va veni prea curand.

“Pixel arrays often have rectangular shapes. However, rectangular pixel arrays will not fit efficiently within a device having a circular shape. Circular displays can have bottleneck regions in which signal lines become crowded, leading to inefficient use of display area. It would therefore be desirable to be able to provide improved displays such as circular displays or other displays with curved edges.”

Apple dezvolta foarte multe tehnologii noi inainte de a decide daca ele pot fi introduse intr-un produs comercial, sau nu, deci nu e sigur ca un Apple Watch circular va fi vreodata lansat. Totusi, interesul celor de la Apple pentru brevetarea unui Apple Watch cu un ecran circular sugereaza faptul ca posibila lansare a unui asemenea produs nu este exclusa de catre cei din Cupertino.