Samsung Galaxy S9 a fost UMILIT In Vanzari de iPhone X

Samsung Galaxy S9 a fost umilit in vanzari de catre iPhone X, telefoanele companiei Samsung inregistrand vanzari surprinzator de mici in luna lansarii.

Samsung Galaxy S9 UMILIT Vanzari iPhone X

Samsung Galaxy S9 a fost umilit in vanzari de iPhone X, daca imi permiteti sa spun asa, in luna martie, chiar cea in care telefonul mobil a fost lansat pe piata de catre compania Samsung, deci e clar ca nu a avut succesul dorit. Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus impreuna NU au reusit sa genereze vanzari la fel de mari precum al iPhone X in luna martie la nivel GLOBAL, deci vorbim despre un esec monumental al celor de la Samsung, disperarea lor fiind explicata asftfel.

Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus au generat cate 1.6% din vanzarile globale de smartphone-uri in luna martie a acestui an, avand un total de 3.2% pentru intreaga luna, cu 0.3% mai putin decat iPhone X. Telefonul celor de la Apple a reusit sa intreaca in vanzari, chiar daca nu cu foarte mult, o serie noua de telefoane ale companiei Samsung, deci lumea a ignorat cu precadere Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus.

Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus au fost ambele intrecute in vanzari chiar in luna lansarii de catre un singur model de telefon al Apple, iar asta deoarede daca ar fi sa integram si vanzarile iphone 8, de exemplu, atunci diferenta aproape ca s-ar dubla. Stim deja ca Samsung nu este multumita de vanzarile seriei Samsung Galaxy S9, iar asta mai ales ca noile modele au fost intrecute in vanzari si de catre alte telefoane mobile chinezesti.

Samsung Galaxy S9 a fost UMILIT In Vanzari de iPhone X

Samsung Galaxy S9 UMILIT Vanzari iPhone X 1

Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus au inregistrat fiecare vanzari mai mici decat cele ale Xiaomi Redmi 5A si OPPO A83, semn ca Samsung nu poate intrece nici macar companiile mai mici decat ea. Partea interesanta este ca iPhone 7 s-a vandut la fel de bine ca Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus, separat, iar asta spune extrem de multe despre preferintele consumatorilor intr-o luna care trebuia sa fie a Samsung.

“Apple’s iPhone X remained the best-selling smartphone in March, dominating the whole first quarter to be the number one smartphone. The sales of iPhone 8 Plus improved during March, due to a push from Apple making it the second best-selling smartphone globally. Samsung’s S9 and S9+ models pushed Samsung’s position in best-selling model list in March capturing 5th and 6th spot respectively.”

Samsung Galaxy S9 cu vanzari egale cu cele ale iPhone 7, un smartphone vechi de un an si jumatate, este o dovada a esecului uriase pe care il reprezinta acest model de telefon mobil al coreenilor. Partea buna este ca iPhone 8 a fost intrecut in vanzari de catre Samsung Galaxy S9, insa iPhone 8 Plus a fost peste ambele modele ale Samsung, asa ca ramane ca fiecare sa judece cum crede aceste date si sa traga singur concluziile.

Samsung Galaxy S9 este un esec atat de mare incat Samsung s-a apucat de facut reclame disperate in care sunt ca telefonul sau este mai bun decat iPhone 6, desi in realitate trebuia sa-l compare cu iPhone 7. Acestea fiind spuse, este cat se poate de clar faptul ca Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus reprezinta o lansare esuata a celor de la Samsung, insa vanzarile de telefoane ieftine vor compensa pierderea, cel putin in cantitate.