Samsung Galaxy S9 a fost UMILIT In Vanzari de iPhone X

Samsung Galaxy S9 a fost umilit in vanzari de catre iPhone X, telefoanele companiei Samsung inregistrand vanzari surprinzator de mici in luna lansarii.

Samsung Galaxy S9 UMILIT Vanzari iPhone X

Samsung Galaxy S9 a fost umilit in vanzari de iPhone X, daca imi permiteti sa spun asa, in luna martie, chiar cea in care telefonul mobil a fost lansat pe piata de catre compania Samsung, deci e clar ca nu a avut succesul dorit. Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus impreuna NU au reusit sa genereze vanzari la fel de mari precum al iPhone X in luna martie la nivel GLOBAL, deci vorbim despre un esec monumental al celor de la Samsung, disperarea lor fiind explicata asftfel.

Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus au generat cate 1.6% din vanzarile globale de smartphone-uri in luna martie a acestui an, avand un total de 3.2% pentru intreaga luna, cu 0.3% mai putin decat iPhone X. Telefonul celor de la Apple a reusit sa intreaca in vanzari, chiar daca nu cu foarte mult, o serie noua de telefoane ale companiei Samsung, deci lumea a ignorat cu precadere Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus.

Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus au fost ambele intrecute in vanzari chiar in luna lansarii de catre un singur model de telefon al Apple, iar asta deoarede daca ar fi sa integram si vanzarile iphone 8, de exemplu, atunci diferenta aproape ca s-ar dubla. Stim deja ca Samsung nu este multumita de vanzarile seriei Samsung Galaxy S9, iar asta mai ales ca noile modele au fost intrecute in vanzari si de catre alte telefoane mobile chinezesti.

Samsung Galaxy S9 a fost UMILIT In Vanzari de iPhone X

Samsung Galaxy S9 UMILIT Vanzari iPhone X 1

Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus au inregistrat fiecare vanzari mai mici decat cele ale Xiaomi Redmi 5A si OPPO A83, semn ca Samsung nu poate intrece nici macar companiile mai mici decat ea. Partea interesanta este ca iPhone 7 s-a vandut la fel de bine ca Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus, separat, iar asta spune extrem de multe despre preferintele consumatorilor intr-o luna care trebuia sa fie a Samsung.

“Apple’s iPhone X remained the best-selling smartphone in March, dominating the whole first quarter to be the number one smartphone. The sales of iPhone 8 Plus improved during March, due to a push from Apple making it the second best-selling smartphone globally. Samsung’s S9 and S9+ models pushed Samsung’s position in best-selling model list in March capturing 5th and 6th spot respectively.”

Samsung Galaxy S9 cu vanzari egale cu cele ale iPhone 7, un smartphone vechi de un an si jumatate, este o dovada a esecului uriase pe care il reprezinta acest model de telefon mobil al coreenilor. Partea buna este ca iPhone 8 a fost intrecut in vanzari de catre Samsung Galaxy S9, insa iPhone 8 Plus a fost peste ambele modele ale Samsung, asa ca ramane ca fiecare sa judece cum crede aceste date si sa traga singur concluziile.

Samsung Galaxy S9 este un esec atat de mare incat Samsung s-a apucat de facut reclame disperate in care sunt ca telefonul sau este mai bun decat iPhone 6, desi in realitate trebuia sa-l compare cu iPhone 7. Acestea fiind spuse, este cat se poate de clar faptul ca Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus reprezinta o lansare esuata a celor de la Samsung, insa vanzarile de telefoane ieftine vor compensa pierderea, cel putin in cantitate.

30 COMENTARII

  1. Acum inteleg reclama Samsung si de ce au ales iphone 6, erau siguri ca au vandut mai mult decat 6, mai penibil este ca au acelasi procent ca iphone 7

  2. Nu mai credeți orice. Sunt sigur ca masonii au spus ca au Vandut mai mult chiar dacă nu au făcut-o doar pentru marketing. Să nu strice imaginea Apple

  3. Ce sa iti spun.S9 petarda, folosit in acelasi ritm ca iphone x nu apuca ora 17-00,pe cand iphone x la 17-00 mai are 20%.

  4. pai logic, apple are 200 mil de unitati cu media de pret 700$,pe cand samsung vinde la medie de 200$
    Este absolut normal in lumea asta sunt mai putini cei cu bani

  5. cine și-a luat anul trecut S8 nu prea are motive sa treacă la S9 așa repede in schimb la iPhoneX toți ce au i6/6S/7 normal ca au dorit o schimbare după ce 3/4 ani de zile nu au primit nimic nou ca design și performante așa ca umilința asta nu prea este umilința, in schimb Samsung umilește iPhone la camera și design de câțiva ani ..

  6. O da,masonii,marketing bla bla bla,se vinde S9 ca pâinea calda,se pune lumea la coada la magazin de noapte astfel ca,când se deschide poate poate mai prind și ei o bucata,nu contează nici culoarea,S9 sa fie! Îmbrânceli,coate,pumni in gura,nebunie ce-i in magazine!
    Nici tu nu crezi ceea ce zici,penibil.

  7. Ai pus la socoteala și J-urile,A-urile și restul pocnitoarelor? Atunci da. Nu faci decât sa subliniezi ce a zis și zaone: “insa vanzarile de telefoane ieftine vor compensa pierderea, cel putin in cantitate.”

  8. Ai spus doar “Samsung=317.000.000”,unde anume ai specificat care dintre nenumăratele modele????
    Iar eu am spus “J-urile,A-urile ȘI restul pocnitorilor”,adică in afara de J și A,deși și J-urile sunt un fel de low spre midrange.

  9. Diferența dintre 3,5% Apple și 3,2% Samsung NU ESTE umilire zaone! Asta înseamnă că din 1000 smartphone-uri vândute, 35 au fost iPhone X, și 32 au fost S9/S9+. Ți se pare umilire dacă din 1000 smartphone-uri, iPhone X s-a vândut cu 3 mai mult decât S9?

    Sincer, ce ai cu Samsung de le exagerezi in halul ăsta? Ai vreo dovadă că Samsung este disperată de vânzările mici ale S9?
    Dimpotrivă: S9/S9+ s-a vândut fff bine, în condițiile în care diferențele față de S8 au fost insignifiante, și în condițiile unei concurențe uriașe pe piața smartphone-urilor Android.

    Nu uita că iPhone X s-a vândut în 2,5 milioane de exemplare în Europa, la peste 600 milioane locuitori. Asta este un eșec, mai ales că iPhone X a fost radical schimbat față de modelele anterioare.

    Nu toți cititorii tai sunt naivi, iar dacă vrei să păcălești pe careva cu analizele astea tendențioase, te păcălești singur și pe naivi ca Srb, Amfetamin și Merlin.

  10. FIECARE TARABAGIU ISI LAUDA MARFA CUNOSC POCNITOAREA SAMS SI HUAWEI ALVIEW SI POT SPUNE CA ROMANASHI RAMAN COSMOPOLITZI CA SI COREENI TOTZI NAVALA PE CICLOPUL I PHAS…APPLE DACA NU AR FI AJUTATZI DE TRUMP IN AMERICA A SE VEDEA SCANDALU PHONEGATE CU HUAWEI OPPO AR CAM DA FALIMENT….AMERICANI CUMPARA DOAR CHINEZARIE IPHONPHONU PARAND PROHIBITIV DE COSTISITOR VS PERFORMANTZE…UNCHEASHUL SAM NU MAI POATE VRAJI CU NOILE APARITZI AMERIINDIENE FABRICATE IN CHINA RENUNTZAND LA A MAI VINDE CHIP SET SNAPDRAGON…ASHA CA SE VA DEZVOLTA ECONOMIC ALTCEVA CE INCA E IN STUDIU LA HUAWEI SAMSUNG ETC…OPPO VA DISPARE E CLAR IAR CU ALUMINIU SI OTZEL SCUMP SE VA TRECE IAR PE MAGNEZIU PLASTIC SI STICLA LA TELEFOANE…

  11. Compara iPhone X cu S9, sau S9 Plus, altfel aduna si vanzarile iPhone 8 Plus, ca sa fie o echivalenta. iPhone X e un singur model, S9 e o serie, sunt doua modele diferite. Ca sa fie comparatie corecta faci 1 vs 1, sau bagi iPhone 8 Plus langa X.

  12. Mulțumesc pentru răspuns!

    Uită-te la grafic și vezi că iPhone 7 sau 8 nu sunt împărțite pe 7/7+ și 8/8+. Sunt luate la grămadă, iar acel 1,4% iPhone 8 înseamnă 8/8+.
    Dacă se calcula la fel și la Samsung aveam cotă de piață S9 = 3,2%, ceea ce nu este nicipe departe grav,ci dimpotrivă.

    S9 și S9+ nu sunt o serie de smartphone-uri, ci un model cu două alternative. Seria este “Galaxy S” sau “Galaxy J” sau “Galaxy A” sau “Note”.

    Presa străină spune că vănzările de S9 sunt foarte bune, mai ales că nu are schimbările majore față de modelul anterior.
    În schimb vânzările de iPhone X sunt subțiri, dacă Apple nu a vândut decât 2,5 milioane în Europa.

  13. Tipic idevice..care sunt fan aifon.. ce vrajeala cu imaginea aia creata doar pt marketing de apple ca sa puna botul astia de pe aici cu aifonurile lor. S8 si S8 plus nu apare in imagine, cam dubios…dar sa fim seriosi..haideti sa lasam fanii aifonului sa se mintă singuri ca si la cumpararea unui aifon cand se minte singur ca merita pretul cerut de apple, firma aia manipulatoare si mincinoasa care copiază si aduce “inovații” de ani intregi. Multi de aici comenteaza, dar cand se apropie ziua de plata la abonamentul la aifon intra in depresie..apropo de aia a redus apple fabricarea X ului la jumatate ca rupe la vanzari..habar nu aveti si vorbiti sa va aflati in treaba, tipic romanesc