Samsung GALAXY Note 9: Schimbarea MARE ce-i va Bucura pe Fani

Samsung Galaxy Note 9 are prezentate in primele imagini o schimbare importanta de design in comparatie cu ceea ce a fost oferit anul trecut pentru Note 8.

Samsung Galaxy Note 9 Schimbarea Bucura Fani

Samsung Galaxy Note 9 incepe sa aiba ca in fiecare zi anuntate schimbarile importante pe care compania coreeana le pregateste, astfel ca astazi vorbim despre ceva nou in legatura cu marele competitor al iPhone X si iPhone 11 Plus. Samsung Galaxy Note 9 are astazi dezvaluite primele folii de protectie facute pentru noul sau ecran de catre cei care au informatii “din interior” despre procesul de dezvoltare al noului smartphone de top al Samsung.

Samsung Galaxy Note 9 urmeaza sa aiba un ecran cu diagonala de 6.3 inch, insa se pare ca Sasung ar fi ales sa-i rduca marginile pentru a-l face sa para mai mic, si pentru ca telefonul sa fie mai usor de tinut in mana. In imaginea de mai jos puteti vedea cam cum arata Samsung Galaxy Note 9 in comparatie cu Samsung Galaxy Note 8, marginile mai mici pentru ecran complimentand restul design-ului si facand un telefon mare sa para mai acceptabil.

Samsung Galaxy Note 9 Schimbarea Bucura Fani 1

Samsung Galaxy Note 9 nu are un ecran care sa se intainda dintr-o parte in alta a carcasei, insa acest lucru era de asteptat din moment ce Samsung a decis sa “sara” peste decupajele din ecrane, si sa se concentreze pe altceva. Ideea coreenilor nu este rea, iar asta deoarece Samsung Galaxy Note 9 va iesi in evidenta intr-o mare de telefoane Android care au decupaj, unul mai urat ca altul, iar multe dintre ele mai urate decat cel al iPhone X.

Samsung Galaxy Note 9: Schimbarea MARE ce-i va Bucura pe Fani

Samsung Galaxy Note 9 Schimbarea Bucura Fani 2

Samsung Galaxy Note 9 nu are, din pacate, un cititor de amprente integrat in ecran de catre compania Samsung, iar asta va fi o mare dezamagire pentru foart emulti dintre cei care asteptau aceasta functionalitate in 2018. Compania coreeana nu a reusit sa implementeze in Samsung Galaxy Note 9 aceasta tehnologie deoarece niciunul dintre partenerii sai nu a dezvoltat o versiune suficient de buna pentru implementare la scara larga.

Samsung Galaxy Note 9 vine in schimb cu aceste margini reduse pentru ecran, intr-o tentativa de a mai indulci putin amarul lipsei noutatilor notabile, insa e greu de spus cati vor aprecia intr-adevar asta. Samsung Galaxy Note 9 va avea totusi o camera mai buna, un ecran de ultima generatie, un nou procesor, iar daca pretul va fi mai mic decat cel perceput pentru modelul anterior, atunci exista sanse mari ca lumea sa-l cumpere in cantitati mari.

Samsung Galaxy Note 9 ar trebui sa fie prezentat de catre compania Samsung undeva prin luna august, asta daca nu cumva zvonurile sunt adevarate, iar lansarea va avea loc mai devreme decat in cazul Samsung Galaxy Note 8. Samsung Galaxy Note 9 nu are deocamdata dezvaluite zvonuri privind preturile pe care telefonul ar urma sa le aiba, insa daca este sa ne luam dupa ce-am vazut in anii trecuti, atunci ar trebui sa fie mai scump decat seria anterioara.

1 COMENTARIU