Samsung GALAXY S9. PROBLEMA FRUSTRANTA din Ultimul Update

Samsung GALAXY S9. O problema foarte frustranta este raportata de catre utilizatorii de telefoane in urma celui mai recent update lansat de catre coreeni.

Samsung GALAXY S9. Recent compania Samsung a lansat un nou update pentru aceste modele de telefoane pe care le vinde in lumea intreaga, si se pare ca exista o problema frustranta din cauza lui. Mai exact, unii dintre utilizatorii care au instalat cel mai recent update pentru Samsung GALAXY S9 raporteaza faptul ca un mesaj de eroare apare la folosirea functiei Night Mode, iar pozele facute cu ajutorul sau nu sunt salvate in libraria foto.

Samsung GALAXY S9. Mesajul de eroare “Camera Failed” apare uneori cand este folosita functia Night Mode pentru a inregistra poze cu telefoanele, si nu exista vreo explicatie logica pentru existenta sa, cel putin pana acum. Oamenii se plang atat pe forumurile de discutii ale Samsung, cat si in alte medii, de aceasta problema aparuta dupa instalarea celui mai recent update pentru Samsung GALAXY S9, iar deocamdata compania coreeana nu are o rezolvare.

Samsung GALAXY S9 are camera blocata de noul Night Mode

Samsung GALAXY S9. Un truc a fost gasit de catre utilizatori pentru a rezolva temporar problema, si pozele sa fie salvate, insa asta inseamna sa folositi functia Nigh Mode la o rezolutie mai mica. Mai exact, rata de aspect trebuie schimbata din 4:3 in 16:9, iar asta va reduce rezolutia la care sunt salvate pozele, de la 12 megapixeli la 9 megapixeli, insa Samsung GALAXY S9 va putea oricum sa faca poze foarte bune chiar si in urma acestei schimbari.

“Galaxy S9 and Galaxy Note 9 owners have reached out to us and taken to online forums to complain about a frustrating bug with the newly introduced dedicated camera Night mode: The device can sometimes throw a “camera failed” warning at the user and fail to save the picture. This is something we’ve come across on one of our Galaxy Note 9 units as well, and at this time, no apparent reason for the issue has been discovered.”

Samsung GALAXY S9. Solutia aceasta permite inregistrarea de poze noaptea cu functia Night Mode pana cand compania Samsung va gasi de cuviinta sa lanseze un alt update care sa readuca lucrurile la normal. Din pacate, pana acum n-a fost oferite informatii cu privire la posibila aparitie a acestui update pentru Samsung GALAXY S9, asa ca ramane de vazut cand anume va fi pus in distributie de catre coreeni.

Samsung GALAXY S9. E posibil ca rezolvarea sa vina foarte curand, insa in caz contrar, utilizatorii vor trebui sa se obisnuiasca cu faptul ca alta metoda de a face poze cu functia Night Mode nu exista.