Samsung GALAXY X: Lansare GRABITA de FRICA Huawei si Apple

Samsung Galaxy X are lansarea grabita de frica Huawei si Apple, seful companiei coreene dorind sa aduca produsul in premiera pe piata inaintea competitorilor.

Samsung GALAXY X Lansare GRABITA FRICA Huawei Apple 350937

Samsung GALAXY X are lansarea grabita de catre compania Samsung, coreenii temandu-se ca Huawei ar putea aduce mai repede pe piata un telefon pliabil si l-ar putea fura din atentia pe care un asemenea produs o va genera. Apple nu are planuri sa lanseze un telefon pliabil extrem de curand, insa Huawei are, poate chiar in toamna, iar din acest motiv lansarea Samsung GALAXY X este cu mult grabita de catre cei de la Samsung in urmatoarele luni.

Samsung GALAXY X a fost initial pregatit de catre compania Samsung pentru lansare undeva spre finalul anului viitor, sau poate 2020, insa intentiile Huawei de a lansa un telefon pliabil propriu au grabit lucrurile. In ianuarie cei de la Samsung au anuntat ca Samsung GALAXY X nu este pregatit pentru lansare in 2018, software-ul fiind problema la el, insa vicepresedintele consiliului de administratie, Jay Y. Lee, a cerut grabirea lansarii sale cat de mult posibil.

Samsung GALAXY X: Lansare GRABITA de FRICA Huawei si Apple

Samsung GALAXY X este deci intrat in ultima faza a procesului de dezvoltare in momentul de fata, compania Samsung intentionand sa il prezinte in versiune finala in cadrul CES 2019, prototipuri fiind prezentate la CES 2018. Avand in vedere ca omul care conduce compania Samsung cere lansarea Samsung GALAXY X mai devreme, acest lucru se va intampla, telefonul fiind vazut ca singura sansa a coreenilor de a isi mentine pozitia dominanta pe piata smartphone.

“The popularity of foldable smartphones has not yet been proven, but now it is considered the only alternative to rebuild the market dominanc. Samsung Electronics is taking the risks and taking the lead in the market It’s the biggest watch point. The key is whether or not to introduce the Foldable model as a standard product like the S series.”

Samsung GALAXY X este, in viziunea celor de la Samsung, un telefon foarte important care poate aduce o schimbare radicala pentru modul in care oamenii vad telefoanele, el putand mentine compania in topul preferintelor clientilor. Samsung GALAXY X ar putea fi prezentat in cadrul CES 2019, insa lansarea noului model de telefon ar putea avea loc abia la cateva luni din acel punct, insa deocamdata nimic nu este cunoscut, nici la nivel de zvon.