Surface Phone NU a MURIT, iata CAND il LANSEAZA Microsoft

Surface Phone nu a murit, compania Microsoft dorind sa lanseze in continuare acest model de telefon pliabil, iata si cand a programat lansarea sa.

Surface Phone MURIT CAND LANSEAZA Microsoft 350994

Surface Phone a ajuns in atentia lumii intregi acum aproximativ doua saptamani, dupa ce primele imagini ne-au aratat ce pregateste compania Microsoft pentru lansare pe piete globale peste nu chiar atat de mult timp. Surface Phone este un telefon pliabil cu care cei de la Microsoft spera sa redevina un important producator de smartphone-uri, insa la scurt timp dupa aparitia informatiilor privind acest dispozitiv, a aparut un zvon care spunea ca proiectul a fost inchis.

Surface Phone nu a murit, totusi, compania Microsoft trimitand doar prototipurile inapoi la inginerii care il dezvolta pentru a implementa o serie de modificari substantiale menite sa il faca mai atractiv pentru publicul larg. Compania Microsoft intentiona initial sa lanseze Surface Phone la sfarsitul anului 2018, insa planurile americanilor s-au schimbat, iar aacum telefonul are programata data de lansare pentru anul 2019, deci probabil peste un an de zile, cel mai devreme.

Surface Phone NU a MURIT, iata CAND il LANSEAZA Microsoft

Surface Phone urmeaza sa treca prin schimbari substantiale de design, si pentru software, inainte de a fi lansat, iar asta pentru ca in momentul de fata combinatia dintre cele doua nu ofera o experienta grozava de folosire. Microsoft nu considera ca in momentul de fata Surface Phone este suficient de bine pregatit pentru a reprezenta brand-ul Surface, considerat unul premium, asa ca decat sa lanseze un telefon care are probleme, prefera sa il pregateasca mai bine.

“While some assumed that this means that the project is dead, what Microsoft is actually doing is sending it back to the labs to be significantly reworked. Microsoft plans to overhaul the software and hardware before releasing the device. At this time, the software and hardware do not create a compelling solution. the next possible release of the device would be in 2019 with expectations being later in the year if it were to happen.”

Surface Phone ar trebui sa ajunga pe piata undeva spre sfarsitul anului 2019, deci la destul de mult timp distanta de perioada stabilita initial de catre americani pentru a pune telefonul in vanzare pe pietele globale. Avand in vedere toate acestea, Surface Phone va ajunge pe piata in urma Samsung GALAXY X si a telefonului pliabil pe care cei de la Huawei intentioneaza sa il lanseze chiar in toamna acestui an, deci va ajunge intr-o piata ceva mai stabila.