Samsung GALAXY S9: asa Arata DISPERAREA Samsung

Samsung Galaxy S9 a fortat compania Samsung sa isi arate disperarea, coreenii aratandu-i lumii intregi ca problemele zvonite sunt de fapt reale.

Samsung GALAXY S9 Arata DISPERAREA Samsung 352173

Samsung GALAXY S9 se dovedeste a fi o problema mult mai mare decat anticipa compania Samsung, iar asta este clar vizibil din reclamele disperate pe care coreenii le-au lansat zilele acestea pentru a ironiza iPhone X. Samsung merge in continuare pe ideea de a ataca fanii Apple, nu produsele in sine, pentru ca stie ca asta atrage atentia, dar asta arata in acelasi timp ca este disperata sa creasca vanzarile seriei Samsung GALAXY S9 la nivel global.

Samsung GALAXY S9 este anuntat de catre analistii din multe tari ca fiind seria cu cele mai proaste vanzari de la GALAXY S3 incoace, iar cei de la Samsung inteleg sa le creasca prin atacarea fanilor Apple. Strategia a avut succes in trecut, cand Samsung a lansat reclame similare in care ii compara pe fanii Apple cu niste oi, iar acum rade de decupajul iPhone X, ceva ce Samsung GALAXY S9 nu are, dar ceva ce nu vom vedea nici in Samsung GALAXY S10 in 2019.

Samsung GALAXY S9: asa Arata DISPERAREA Samsung

https://www.youtube.com/watch?v=FPhetlu3f2g

Samsung GALAXY S9 este un telefon bun, dar probleme cu vanzarile au la baza faptul ca el nu are schimbari impresionante in comparatie cu seria anterioara, adica exact ceea ce genereaza vanzari in acest domeniu. Samsung a incercat sa creasca vanzarile Samsung GALAXY S9 cu reduceri masive, si a reusit, dar acum trece la a doua parte a planului, atacarea fanilor Apple pentru a atrage atentie in mod disperat pentru noua sa serie de telefoane inainte de a lansa Samsung GALAXY Note 9.

Samsung GALAXY S9 va ramane intotdeauna cunoscut ca telefonul Samsung ca re a avut vanzari mai proaste decat cele ale unei serii lansate cu foart emulti ani in urma, dar coreenii pot invata ceva de aici. Samsung GALAXY S9 are sanse mici de a mai genera vanzari insemnate in toamna dupa ce iPhone 9, iPhone X 2018 si iPhone X Plus vor fi lansate, asa ca Samsung incearca sa profite de aceasta luna si jumatate pana la prezentarea Apple pentru a-si creste vanzarile.