Samsung GALAXY Note 9: Anuntul OFICIAL al Samsung

Samsung GALAXY Note 9 are parte de un anunt oficial din partea companiei Samsung, in care sunt dezvaluite cateva dintre noutatile importante ale telefonului.

Samsung GALAXY Note 9 Anunt OFICIAL Samsung

Samsung GALAXY Note 9 urmeaza sa fie prezentat in mod oficial pe data de 9 august de catre compania Samsung, iar inainte ca evenimentul sa aiba loc, coreenii au publicat o serie de reclame in care il promoveaza. Intr-una dintre ele compania Samsung a confirmat faptul ca Samsung GALAXY Note 9 urmeaza sa aiba o baterie de capacitate mai mare, ea fiind zvonita a fi oferita cu peste 4000 mAh pentru a sustine activitatea unei intregi zile de folosire.

Samsung GALAXY Note 9 are totusi parte si de alte cateva noutati interesante oferite de catre compania coreeana, ea publicand un comunicat de presa cateva detalii foarte interesante despre telefon. Samsung GALAXY Note 9 a fost optimizat “din interior” de catre coreeni pentru a oferi cele mai bune performante, si cea mai buna autonomie pentru utilizatori, acesta fiind cel mai puternic telefon lansat pana in prezent de catre compania coreeana pe piata.

Samsung GALAXY Note 9: Anuntul OFICIAL al Samsung

Samsung GALAXY Note 9 nu are dezvaluite si alte noutati pe care compania Samsung urmeaza sa le ofere, insa e greu de spus ce performante de top ar putea avea, din moment ce procesorul nu va fi diferit fata de cel al Samsung GALAXY S9. Samsung GALAXY Note 9 urmeaza sa fie lansat totusi cu 8 GB de memorie RAM de catre cei de la Samsung, insa fata de cei 6 GB din Samsung GALAXY S9 Plus e putin probabil sa fie diferente mari.

“On August 9 in New York City, Samsung Electronics will unveil a device that will allow you to get the most out of everything you do. The newest addition to the Galaxy family’s most premium line has been optimized from the inside out to keep up with users’ busy lives, with technologies that raise the bar for smartphone power, performance and speed. Together, these enhancements make Samsung’s newest flagship its most powerful yet, and the only device you need to manage work, play and everything in between.”

Samsung GALAXY Note 9 va fi prezentat pe 9 august in cadrul evenimentului care va avea loc in New York, insa lansarea noului model de smartphone urmeaza sa aiba loc mai tarziu, cel mai probabil in data de 24 august. Precomenzile ar trebui sa inceapa pe 15 august, iar Samsung GALAXY Note 9 ar urma sa fie pus in vanzare la preturi care incep de la 1020 de euro, usor mai mari decat cele percepute pentru modelul lansat in cursul verii trecute.