iPhone X Plus: iOS 12 CONFIRMA OFICIAL Noul Design

iPhone X Plus are confirmat in mod oficial noul design de catre compania Apple prin intermediul iOS 12, telefonul fiind comparat cu iPhone X in imagini oficiale.

iPhone X Plus iOS 12 CONFIRMA Design

iPhone X Plus este confirmat in mod oficial de catre iOS 12, compania Apple incluzand in sistemul sau de operare o noua iconita pentru a prezenta telefonul sau in interfata care permite efectuarea de plati mobile. Puteti vedea ca diferentele intre iPhone X Plus si iPhone X nu sunt foarte mari, noul telefon fiind mai ingust si mai inalt(mai mult ca sigur din cauza diferentei in dimensiuni), butonul Power fiind prezentat proeminent in noua iconita, dar asta nu inseamna ca in realitate va arata la fel.

iPhone X Plus nu pare sa aiba un decupaj mai mic decat cel al iPhone X, in ciuda faptului ca are ecranul mai mare, compania Apple “urechile” ecranului parand sa aiba aceeasi dimensiune la ambele telefoane. E foarte posibil ca Apple sa faca decupajul iPhone X Plus la fel de mare ca al iPhone X, in raport cu panoul frontal, pentru ca design-ul sa aiba o continuitate, dar aceasta nu este in mod neaparat o veste buna pentru clientii din lumea intreaga.

iPhone X Plus: iOS 12 CONFIRMA OFICIAL Noul Design

iPhone X Plus iOS 12 CONFIRMA Design 1
iPhone X Plus (stanga) vs iPhone X (dreapta)

iPhone X Plus va avea un ecran cu diagonala de 6.5 inch, si rezolutie de 2688 x 1242 pixeli, iar compania Apple il testeaza cu iOS 12 in momentul de fata, deci e normal sa existe acolo dovezi privind existenta sa. iPhone X Plus va avea cel mai mare ecran implementat vreodata intr-un iPhone, iar toti cei care sperau ca decupajul sa fie redus de catre Apple ar urma sa aiba parte de o dezamagire, desi acesta pare sa fie usor mai rotund.

iPhone X Plus va fi lansat impreuna cu iPhone X 2018 si iPhone 9 de catre compania Apple, iar prezentarea tuturor celor trei modele de telefoane va avea loc in prima parte a lunii septembrie a acestui an. iPhone X Plus urmeaza sa fie vandut de catre Apple la pretul perceput acum pentru iPhone X, daca zvonurile se vor dovedi a fi adevarate, iar aceasta este cea mai buna veste de care puteau avea parte clientii Apple din lumea intreaga in 2018.