Samsung GALAXY S9 are Vanzari INCREDIBIL de MICI

Samsung GALAXY S9 are vanzari incredibil de mici inregistrate din momentul lansarii si pana acum, ele fiind cu mult inferioare celor ale iPhone X.

Samsung GALAXY S9 Vanzari INCREDIBIL MICI

Samsung GALAXY S9 este un esec rasunator, cei de la Samsung punand pe seama seriei si scaderea de 5 miliarde de dolari a incasarilor diviziei mobile in trimestrul 2 din 2018 fata de trimestul 2 din 2017. Fanii Samsung nu vor recunoaste asta, dar Samsung GALAXY S9 este un esec pentru ca e pur si simplu gandit ca un iPhone din seria S, fara noutati majore, iar Samsung n-a inteles niciodata ca nu e suficient de “cool” pentru a vinde la fel de bine ca Apple.

Samsung GALAXY S9 este un esec in vanzari, mai putin de 19.2 milioane de unitati fiind vandute in perioada martie – iunie, atat cat a inregistrat anul trecut seria Samsung GALAXY S8, desi a fost lansata cu o luna mai tarziu. Samsung GALAXY S9 nu doar ca are vanzari mai proaste decat Samsung GALAXY S8, desi a avut o luna in plus pe piata, dar ele sunt mai proaste si decat cele ale seriilor Samsung GALAXY S7, sau Samsung GALAXY S6, iar cam asta se intampla cand incerci sa fii ca Apple.

Samsung GALAXY S9: Cat de MICI sunt Vanzarile

Samsung GALAXY S9 Vanzari INCREDIBIL MICI 1

Samsung GALAXY S9 si Samsung GALAXY S9 Plus s-au vandut in perioada martie – iunie in mai putine unitati iPhone X in doar aproape doua luni, ceea ce poate fi numit un esec rasunator de catre oricine vede cu claritate situatia. Daca ar fi sa adunam si vanzarile iPhone X din T1 2018, estimate la 12.5 – 19 milioane de unitati, atunci intreaga serie Samsung GALAXY S9 a inregistrat vanzari injumatatite fata de un singur telefon al Apple, in cam aceeasi perioada de disponibilitate pe piata.

“Samsung is seeking last-minute measures to boost sales of the new phones after recording lower-than-expected sales of the Galaxy S9 and S9+ phones in the first half of the year. According to industry estimates tallied by major parts suppliers, shipments of the flagship models had reached less than 19.2 million units for the period between March and June.”

Samsung GALAXY S9 nu este un telefon rau, Samsung GALAXY S9 Plus fiind si mai bun, insa cei de la Samsung au judecat gresit lucrurile, si daca au vazut ca Apple are succes cu o ciorba reincalzita 3 ani la rand, au crezut ca pot face acelasi lucru. Ei bine, in realitate doar Apple poate face asta pentru ca are o baza de clienti mult mai loiali decat cei care ar fi trebuit sa cumpere Samsung GALAXY S9, dar si pentru ca are un marketing mult mai bun.

14 COMENTARII

  1. “Daca ar fi sa adunam si vanzarile iPhone X din T1 2018, estimate la 12.5 – 19 milioane de unitati, atunci intreaga serie Samsung GALAXY S9 a inregistrat vanzari injumatatite fata de un singur telefon al Apple, in cam aceeasi perioada de disponibilitate pe piata.”

    Cam aceeași perioadă? Hahaha… IPhone x sent vinde din octombrie 2017 iar S9 de la sfârșitul lunii martie 2018.

  2. La cat profit a facut Apple cu ipX…dovada ca multi utilizatori iPhone (deci nu Apple,aceia sunt adanc in ecosistem), isi fac rate si dupa un anumit pret, banca nu le mai ofera…nu degeaba i8 a fost cel mai vandut…daca iPx costa cat iphone 8 spargea tot
    Daca pt un i8 isi vand rinichii, pt un X nu prea ai ce…la un pret aproape dublu

  3. Iar acum vin cu Note 9, putin mai lat dar mai scund…ce va avea vanzari si mai slabe
    Noroc cu telecomanda de S pen cu care poti controla telecomanda de Note 9

  4. “Daca ar fi sa adunam si vanzarile iPhone X din T1 2018, estimate la 12.5 – 19 milioane de unitati, atunci intreaga serie Samsung GALAXY S9 a inregistrat vanzari injumatatite fata de un singur telefon al Apple, in cam aceeasi perioada de disponibilitate pe piata.”

    Cam aceeași perioadă? Hahaha… IPhone x sent vinde din octombrie 2017 iar S9 de la sfârșitul lunii martie 2018.

  5. Trebuia sa se activeze și avocatul Samsung din oficiu,sa scoată cumva cumva S9 intr-o lumina favorabilă.
    Am tot zis ca iPhone X s-a vândut mai bine ca S9 și S9+,dar el nu și nu,ca nu exista cifre concrete,ca aia,ca alta. Nici dacă ii spune CEO Samsung personal,el nu se lasă.
    Fii pe faza,ca mai sunt pe aici ce poarta ochelari de cal de la Samsung,or sa-ti mai vina niște reply-uri cu versiunea lor de “adevăr”.

  6. iX la așteptările Apple a fost un eșec
    Probabil se gândeau ca aducând schimbări radicale fata de ce a fost înainte, vânzările la acest model vor exploda, dar prețul a făcut diferența …. Dovada ca utilizatorii Apple nu arunca cu banii pe fereastra pe orice produs Apple (oricum cel mai ieftin iphone a fost, este și va fii cel mai vândut )
    i8 este mai vândut decât iX, iar cele mai vândute modele de iphone sunt : i6S și i6
    Sa nu crezi ca apar Samsung prin aceste afirmații , ma doare fix de vânzările unei firme (oricare ar fi ).. . Nu e în interesul meu

  7. La cat profit a facut Apple cu ipX…dovada ca multi utilizatori iPhone (deci nu Apple,aceia sunt adanc in ecosistem), isi fac rate si dupa un anumit pret, banca nu le mai ofera…nu degeaba i8 a fost cel mai vandut…daca iPx costa cat iphone 8 spargea tot
    Daca pt un i8 isi vand rinichii, pt un X nu prea ai ce…la un pret aproape dublu

  8. E la mintea cocosului ca modelele mai ieftine sunt cele mai vândute,indiferent de firma care le produce. La Samsung crezi ca cele mai mari vânzări o are seria S9? Evident ca nu,ci A-urile și J-urile și ce alte low-mid range mai au in oferta. Era un articol care zicea ca in SUA cel mai bine vândut era un Grand Prime vechi de vreo 2 ani la vreo 150$La Huawei la fel,Lite-urile sunt la putere.

  9. Pretul e prea mare pentru ce ofera. Nu poti sa dai 900-1000 de euro pe un telefon ce e putin mai bun decat cel de anul trecut. Eu am așteptat sa apara s9 ca sa imi i-au s8 la 500 euro.

  10. Auzi ca asta se intampla daca încerci să devi apple. Ca super companie este apple isi fac telefoanele in china isi cumpara toate componentele de la alte companii dar ce sa faci nu toata lumea poate să se injoseasca ca apple uni trebuie sa le faca display memorii si absolut orice deci sper sa nu încerce alte companii sa devina apple ca rămâneam fara componente pentru telefonane