Un Client NEMULTUMIT de Face ID a LOVIT o Angajata peste Fata

Un client nemultumit de Face ID din iPhone X a lovit cu pumnul peste fata o angajata a unui magazin intr-u incident care arata cum nu trebuie sa se comporte oamenii.

Un Client NEMULTUMIT de Face ID a LOVIT o Angajata peste Fata

Un client nemultumit de Face ID din iPhone X a dus lucrurile intr-o zona extrema luna trecuta, cand a lovit cu pumnul in fata angajata unui magazin iStudio, care vinde produse Apple. In clipul video de mai jos puteti vedea incidentul care a avut loc in Thailanda, barbatul fiind nervos din cauza faptului ca i s-a refuzat inlocuirea telefonului iPhone X pe motiv ca Face ID nu-i recunostea fata.

Discuta dintre cei doi nu a fost inregistrata, insa imaginile sunt foarte clare, babatul lovind-o destul de puternic pe femeie, care a ramas nemiscata. Desigur ca politia a fost implicata, si barbatul si-a recunoscut vina, cerandu-si si scuze, el fiind obligat sa plateasca o amenda de 150 de dolari, si despagubiri de 1500 de dolari catre femeie, care nu a dorit sa depuna plangere impotriva lui.

Un Client NEMULTUMIT de Face ID a LOVIT o Angajata peste Fata

Totul a avut la baza un temperament nepotrivit in asemenea situatii, deoarece barbatului i s-a spus ca telefonul poate fi trimis la Apple pentru inspectie, dupa ce femeia si un alt coleg au constatat ca el functioneaza perfect. Barbatul a devenit agresiv, si a inceput sa tipe la angajati pentru ca telefonul nu ii este inlocuit pe loc, aceasta fiind cea mai proasta cale de a rezolva o problema de acest gen.

“A 23-year-old Bangkok man was caught on video punching a female sales clerk in the face at an Apple retailer, after she refused to replace his iPhone X, which, allegedly, does not properly detect his face.”

Nu stiu daca vreun angajat al Apple a fost abuzat intr-un asemenea mod pana acum, insa e foarte posibil ca in alte magazine ale resellerilor Apple sa se fi intamplat la fel. In general, este bine sa incercati sa fiti calmi si sa nu depasigi bariera exprimarii verbale, pentru ca in mai toate cazurile magazinele au camere de luat vederi, si daca va transformati in animale, veti plati pentr asta.