iPhone XS: Asa ARATA in NOUA Culoare Aurie

iPhone XS este prezentat pentru prima oara in noua culoare aurie pe care compania Apple a confirmat-o pentru lansare, arata arata telefonul pe care-l vei cumpara.

iPhone XS Culoare Aurie

iPhone XS este noua serie de telefoane pe care compania Apple o va lansa in data de 12 septembrie, fie ca vorbim doar despre modelele cu ecrane OLED ce a diagonala de 5.8 inch si 6.5 inch, fie ca vorbim si despre cel cu diagonala de 6.1 inch. Indiferent de situatie, seria iPhone XS va fi disponibila inclusiv intr-o noua versiune aurie, compania Apple dorind sa le ofere clientilor o culoare noua pentru modelele premium, iar mai jos o vedeti.

iPhone XS a fost prezentat in noua versiune aurie in chiar prima imagine pe care am vazut-o extrasa in exclusivitate din iOS 12, compania Apple parand s-o fi inclus special pentru a fi descoperita de cei cu multa rabdare. In prima imagine am vazut destul de putin din culoarea aurie a iPhone XS, insa in imaginea de mai jos putem vedea mult mai clar cum vor arata marginile carcasei pentru noile telefoane, inclusiv carcasa din sticla, desi culoarea ar putea fi usor diferita.

iPhone XS: Asa ARATA in NOUA Culoare Aurie

iPhone XS Culoare Aurie 1

iPhone XS ar putea avea doar aceasta noua culoare aurie oferita, iar iPhone 8S, daca se va numi asa modelul cu ecran de 6.1 inch, va fi oferit in mai multe culori de catre compania Apple anul acesta. Am auzit in diverse zvonuri ca vorbim despre modele de culoare galbena, verde, roz, si nu numai, o diferenta serioasa urmand a exista cu siguranta intre iPhone XS si iPhone 8S in ceea ce priveste culorile care urmeaza sa fie oferite de catre cei din Cupertino.

iPhone XS Culoare Aurie 2

iPhone XS si iPhone 8S vor fi lansate de catre compania Apple in data de 12 septembrie, conferinta de atunci urmand a ne dezvalui inclusiv Apple Watch 4, plus posibile noi Mac-uri pregatite de catre compania Apple. iPhone XS si iPhone 8S sunt asteptate de catre un numar foarte mare de utilizatori din lumea intreaga, compania Apple pregatind foarte multe noutati interesante, iar ceea ce vedeti mai sus ar trebui sa fie ceea ce vor lansa americanii.