Samsung GALAXY X: OFICIAL, DATA de LANSARE si FUNCTIILE Anuntate

Samsung GALAXY X are anuntata in mod oficial data de lansare si functiile de catre presedintele diviziei mobile a Samsung, DJ Koh, iata ce surprize a dezvaluit.

Samsung GALAXY X DATA LANSARE FUNCTIILE

Samsung GALAXY X are data de lansare anuntata de catre un oficial al companiei Samsung, acesta dezvaluind planurile coreenilor intr-un interviu acordat unei publicatii americane chiar zilele trecute. Desi s-a spus in repetate randuri ca Samsung GALAXY X urmeaza sa fie lansat anul viitor, iata ca primul smartphone pliabil al celor de la Samsung urmeaza sa isi faca debutul chiar in acest an, cel mai probabil undeva in cursul lunii noiembrie.

Samsung GALAXY X are data de lansare anuntata de catre presedintele diviziei mobile DJ Koh, acesta oferind si primele detalii cu privire la functionalitatea pe care urmeaza sa o ofere telefonul pliabil. Mai exact, DJ Koh spune ca Samsung GALAXY X va oferi unele functii, aparent simple, pentru folosirea anumitor aplicatii, vizualizarea de notificari, etc, insa pentru navigare pe internet va fi necesara deschiderea sa, experienta oferita in format pliat nefiind buna pentru asa ceva.

Samsung GALAXY X: OFICIAL, DATA de LANSARE si FUNCTIILE Anuntate

Samsung GALAXY X urmeaza sa ofere o experienta similara unei tablete in momentul in care este desfacut de catre utilizatori, insa se pare ca va include si alte inovatii importante integrate de catre cei de la Samsung. DJ Koh spune ca e necesar pentru ca inovatii importante sa existe intr-un telefon ca Samsung GALAXY X pentru ca el sa fie dorit de catre consumatori, dar si pentru ca acestia sa fie uimiti de faptul ca un asemenea produs a fost creat de catre Samsung.

“You can use most of the uses … on foldable status. But when you need to browse or see something, then you may need to unfold it. But even unfolded, what kind of benefit does that give compared to the tablet? If the unfolded experience is the same as the tablet, why would they (consumers) buy it? So every device, every feature, every innovation should have a meaningful message to our end customer. So when the end customer uses it, (they think) ‘wow, this is the reason Samsung made it’.”

Samsung GALAXY X a fost prezentat in diverse zvonuri si imagini pana acum, brevetele de inventie ale Samsung aratand faptul ca telefonul va avea si un ecran in carcasa, lucru confirmat de presedintele diviziei mobile a Samsung. Acum ramane de vazut daca Samsung GALAXY X va putea fi lansat in noiembrie, acesta fiind un raspuns la graba celor de la Huawei, dar si daca va avea intr-adevar un pret de vanzare de 1500 – 2000 de dolari, asa cum s-a zvonit.