Lansarea OnePlus 6T vine cu o SURPRIZA URIASA

OnePlus 6T are lansarea anuntata astazi, insa cu o foarte mare surpriza pregatita de catre chinezi pentru fanii care asteapta noile modele de telefoane.

OnePlus 6T lansare invitatie

OnePlus 6T este unul dintre cele mai asteptate telefoane Android ale toamnei, iar asta pentru ca urmeaza sa aduca performate si caracteristici de top la un pret cu mult sub cel al altor smartphone-uri Android premium. OnePlus 6T este foarte asteptat, iar o presupusa invitatie aparuta astazi sugereaza faptul ca noul model de smartphone urmeaza sa fie lansat de catre compania chinezeasca in data de 17 octombrie intr-un eveniment organizat in India.

OnePlus 6T urmeaza sa fie prezentat la doar o zi distanta de seria Huawei MATE 20, o surpriza la care probabil nici macar cei de la Huawei nu se asteptau inainte ca invitatia sa apara pe interenet. Practic, OnePlus 6T va fi prezentat imediat dupa seria Huawei MATE 20 probabil pentru a intra rapid in atentia oamenilor si a fi comparat direct cu telefoanele celor de la Huawei, putand fi deasemenea pus in vanzare inainte ca modelele competitoare sa ajunga in magazine.

Lansarea OnePlus 6T vine cu o SURPRIZA URIASA

OnePlus 6T lansare invitatie 1

OnePlus 6T a avut aceasta data de lansare zvonita si acum cateva saptamani, mai mult dupa ce Huawei si-a anuntat intentia de a-si prezenta noile modele de telefoane chiar cu o zi inainte competitorilor sai. OnePlus 6T are ca principala caracteristica integrarea unui cititor de amprente sub ecranul telefonului, acesta urmand a fi unul optic, deci nu va fi de calitate foarte bune, dar macar clientii telefonului vor avea ceva cu care sa se laude, separat de pretul mic si performantele bune.

OnePlus 6T va veni cu un design usor modificat in comparatie cu OnePlus 6, insa cu acelasi proesor Qualcomm Snapdragon 845, si versiuni cu 8 GB de memorie RAM, deci performantele vor fi foarte bune. Cat va costa OnePlus 6T nu se stie deocamdata, dar se speculeaza ca ar urma sa aiba un pret ce va fi cu doar 50 de dolari mai mare decat cel al seriei anterioare, deci vorbim despre o crestere infima pregatita de catre cei de la OnePlus pentru clienti.