Prima Pagina Samsung iPhone XS vs Samsung GALAXY Note 9 vs OnePlus 6: Autonomia Bateriei

iPhone XS vs Samsung GALAXY Note 9 vs OnePlus 6: Autonomia Bateriei

Samsung GALAXY Note 9, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone X si OnePlus 6 au bateriile comparate intr-un test complex care ne arata ca o capacitate mare nu e de ajuns.

13

Samsung GALAXY Note 9 autonomie iphone xs oneplus 6

Samsung GALAXY Note 9, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone X si OnePlus 6 apar astazi intr-o comparatie foarte interesanta care ne arata ce fel de autonomie ofera cele 5 modele de telefoane mobile. DUpa cum veti vedea in clipul video de mai jos, Samsung GALAXY Note 9 are bateria cea mai mare dintre toate telefoanele, de 4000 mAh, in timp ce iPhone XS are o autonomie de doar 2658 mAh, cea mai mica dintre taote, insa diferenta este uriasa.

Samsung GALAXY Note 9 a reusit sa fie al treilea telefon care s-a inchis, ramanand cu 3% baterie dupa ce OnePlus 6 a ramas fara energie, iPhone X inchizandu-se primul, asa cum era de asteptat. Samsung GALAXY Note 9 s-a inchis cand iPhone XS mai avea 5% din baterie, iar iPhone XS Max la 10% din baterie, insa telefonul celor de la Samsung afisa ca mai are 3% din baterie in momentul in care ecranul s-a inchis complet si a refuzat sa mai porneasca.

iPhone XS vs Samsung GALAXY Note 9 vs OnePlus 6: Autonomia Bateriei

Samsung GALAXY Note 9 are o autonomie comparabila cu cea a iPhone XS in acest test, diferenta dintre modele diinf de doar cateva minute, in timp ce iPhone XS Max este regele suprem. OnePlus 6 are o autonomie inferioara Samsung GALAXY Note 9, insa superioara celei din iPhone X, dar vorbim totusi despre un telefon vechi de 1 an de zile, a carui baterie nu mai are capacitatea initiala.

Samsung GALAXY Note 9 a fost testat la rezolutia maxima, la fel precum celelalte telefoane, nu la rezolutia medie, la care multi il folosesc, insa asta n-ar trebui sa conteze chiar atat de mult. Totusi, important de notat este faptul ca iPhone XS Max a obtinut cel mai bun rezultat dintre toate, intr-un test care ne arata ca desi Samsung GALAXY Note 9 are o baterie de 4000 mAh, conteaza si ce anume faci pe telefon, pentru ca energia se consuma foarte repede.

Articolul anteriorApple Music a INTRECUT in Sfarsit Spotify
Urmatorul articolFacebook Messenger: Update NOU Lansat pentru Smartphone-uri
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.