iPhone XS vs Samsung GALAXY Note 9 vs OnePlus 6: Autonomia Bateriei

Samsung GALAXY Note 9, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone X si OnePlus 6 au bateriile comparate intr-un test complex care ne arata ca o capacitate mare nu e de ajuns.

Samsung GALAXY Note 9 autonomie iphone xs oneplus 6

Samsung GALAXY Note 9, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone X si OnePlus 6 apar astazi intr-o comparatie foarte interesanta care ne arata ce fel de autonomie ofera cele 5 modele de telefoane mobile. DUpa cum veti vedea in clipul video de mai jos, Samsung GALAXY Note 9 are bateria cea mai mare dintre toate telefoanele, de 4000 mAh, in timp ce iPhone XS are o autonomie de doar 2658 mAh, cea mai mica dintre taote, insa diferenta este uriasa.

Samsung GALAXY Note 9 a reusit sa fie al treilea telefon care s-a inchis, ramanand cu 3% baterie dupa ce OnePlus 6 a ramas fara energie, iPhone X inchizandu-se primul, asa cum era de asteptat. Samsung GALAXY Note 9 s-a inchis cand iPhone XS mai avea 5% din baterie, iar iPhone XS Max la 10% din baterie, insa telefonul celor de la Samsung afisa ca mai are 3% din baterie in momentul in care ecranul s-a inchis complet si a refuzat sa mai porneasca.

iPhone XS vs Samsung GALAXY Note 9 vs OnePlus 6: Autonomia Bateriei

Samsung GALAXY Note 9 are o autonomie comparabila cu cea a iPhone XS in acest test, diferenta dintre modele diinf de doar cateva minute, in timp ce iPhone XS Max este regele suprem. OnePlus 6 are o autonomie inferioara Samsung GALAXY Note 9, insa superioara celei din iPhone X, dar vorbim totusi despre un telefon vechi de 1 an de zile, a carui baterie nu mai are capacitatea initiala.

Samsung GALAXY Note 9 a fost testat la rezolutia maxima, la fel precum celelalte telefoane, nu la rezolutia medie, la care multi il folosesc, insa asta n-ar trebui sa conteze chiar atat de mult. Totusi, important de notat este faptul ca iPhone XS Max a obtinut cel mai bun rezultat dintre toate, intr-un test care ne arata ca desi Samsung GALAXY Note 9 are o baterie de 4000 mAh, conteaza si ce anume faci pe telefon, pentru ca energia se consuma foarte repede.