LG ATACA Samsung si Huawei cu un Telefon UIMITOR

LG a confirmat ca ataca Samsung si Huawei cu un nou telefon uimitor care este in proces de dezvoltare de cativa ani, coreenii avand planuri foarte mari pentru el.

lg ataca samsung huawei

LG se pregateste sa incerce sa devina din nou relevanta pe paita smartphone cu un telefon uimitor care ataca direct ceea ce fac Huawei si Samsung in momentul de fata, iar initiativa este una demna de laudat. Mai exact, cei de la LG au in momentul de fata in dezvoltare un nou telefon pliabil, primul inteligent din istoria companiei, iar el va avea la baza aceleasi principii precum cele ale competitorilor, adica un ecran flexibil, nu doua lipite unul langa celalalt.

LG a fost prin iulie in centrul unor zvonuri fara prea multa “substanta” privind lansarea unui telefon pliabil, insa iata ca acum subiectul revine in atentia lumii dupa ce avem o confirmare oficiala de la coreeni privind dezvoltarea telefonului pliabil. LG a refuzat sa ofere mai multe detalii dincolo de a confirma efectiv faptul ca dezvolta un telefon pliabil in momentul de fata, dar a afirmat ca nu se grabeste sa aduca acest model pe piata, cel putin nu deocamdata.

LG ATACA Samsung si Huawei cu un Telefon UIMITOR

LG sustine ca ar fi facut si unele studii de piata pentru a afla daca oamenii ar fi interesati sa cumpere un asemenea telefon, iar ai sai fani nu sunt prea siguri ca ar dori sa aiba ceva de acest gen in mana. In contextul acesta, e interesant de aflat daca Huawei, sau Samsung au facut studii de piata de acest gen, din moment ce au telefoane pliabile in stadii foarte avansate ale procesului de dezvoltare, coreenii pregatindu-se chiar sa-l lanseze, in contrast cu LG.

“LG has told us that it is working on foldable phones, and has been for a few years already. But LG has also stressed that it is not aiming to be first to market with a foldable phone, instead it wants to create something that users actually want.”

LG va astepta sa vada cat succes vor avea Samsung GALAXY X si noul telefon pliabil al celor de la Huawei, iar abia apoi va decide, cel mai probabil, in ce masura este oportuna lansarea unui telefon pliabil. Cei de la Apple au in minte o idee destul de similara cu cea a LG, dar acestea nu sunt singurele companii care nu stiu in ce masura telefoanele pliabile merita lansate, asa ca ramane sa vedem ce vor decide, in final, toate aceste companii privind produsele pregatite.

4 COMENTARII

  1. ALOOOOOOOOO , E CINEVA ACOLO ??
    S-A LANSAT PE 3 OCTOMRIE LG V40 – 5 CAMERE
    ALOOOO E CINEVA IN REDACTIE ???
    E REAL, NU VISE ….

  2. ALOOOOOOOOO , E CINEVA ACOLO ??
    S-A LANSAT PE 3 OCTOMRIE LG V40 – 5 CAMERE
    ALOOOO E CINEVA IN REDACTIE ???
    E REAL, NU VISE ….