Samsung GALAXY FOLD. PRIMELE UNBOXING si REVIEW-uri

Samsung GALAXY FOLD. Primele unboxing-uri si review-uri au fost publicate in cursul zilei de astazi de catre presa care a avut ocazia de a folosi noile telefoane.

Samsung GALAXY FOLD review

Samsung GALAXY FOLD. In momentul in care precomenzile au fost deschise pentru noile modele de telefoane, compania coreeana le-a permis jurnalistilor din diverse zone de pe glob sa publice primele unboxing-uri si review-uri facute pentru telefon. Presa din SUA a dezvaluit ieri care este experienta de utilizare a Samsung GALAXY FOLD, iar ceea ce am aflat deja de la diverse persoane care au testat in premiera noul telefon se cam potriveste cu ceea ce ni se spune acum.

Samsung GALAXY FOLD. Primul smartphone pliabil al coreenilor nu are un design chiar atat de bun, insa pe de alta parte pare sa ofere o functionalitate de care multi dintre clienti ar putea fi destul de multumiti. Samsung GALAXY FOLD combina experienta de folosire a unui smartphone normal cu cea a unei tablete, si pare sa o faca destul de bine, performantele sale fiind destul de apropiate de cele pe care le ofera Samsung GALAXY S10 pentru clienti.

Samsung GALAXY FOLD. PRIMELE UNBOXING si REVIEW-uri

Samsung GALAXY FOLD. Dupa cum puteti vedea, multi dintre cei care au testat telefoanele au ramas destul de impresionati de modul in care au fost gandite ele, dar acea cuta din mijlocul ecranului nu prea e pe placul multora. Desigur ca aceasta problema va exista si la celelalte modele de telefoane pliabile care vor fi lansate, inclusiv la Huawei MATE X, unde am vazut ceva destul de similar, desi telefonul in sine este gandit pentru a fi cu mult diferit.

Samsung GALAXY FOLD. Separat de uimirea initiala, telefonul este destul de gros, cam ca doua telefoane lipite, iar cand este inchis are o gaura usor sesizabila langa balama, si arata destul de ciudat. Ecranul mic al Samsung GALAXY FOLD nu echiar atat de grozav ca si experienta de folosire, iar asta pentru ca telefonul e foarte ingust cand e inchis, insa per total experienta de folosire este buna, conform reviewerilor, ceea ce e cam normal pentru un telefon atat de scump.

Samsung GALAXY FOLD. Mai toti cei care au testat telefonul spun la unison faptul ca acesta este viitorul smartphone-urilor, doar ca in momentul de fata telefoanele nu sunt chiar ceea ce ar trebui sa fie.

REVEDEȚI PREZENTAREA
Design
Performante
Functionalitate
Factorul WOW
Pret
Utilitate
Articolul precedentOnePlus 7. PRIMELE IMAGINI cu NOUL Design (VIDEO)
Articolul următorRomania. ATENTIE! AVERTIZARE privind un PERICOL URIAS
Cu o experienta de peste 10 ani in acoperirea in scris a celor mai importante evenimente din Romania si intreaga lume, sunt un pasionat de informatii, tehnologie, sport si calatorii. Sunt un cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.
samsung-galaxy-fold-reviewSamsung GALAXY Fold este prezentat in totalitate cu primele unboxing-uri si review-uri facute de catre presa americana chiar cand precomenzile au fost deschise. Samsung a oferit in mod complet neasteptat unitati ale Samsung GALAXY FOLD pentru review catre presa dupa ce a decis initial sa tina telefoanele foarte departe de ochii tuturor oamenilor.