Siri. Apple vrea sa Lanseze Functia ASTEPTATA de MULT

Siri. O functie foarte asteptata de catre utilizatori pentru iPhone si iPad este anuntata pentru implementare de catre compania Apple.

siri offline

Siri. Asistentul personal al companiei Apple urmeaza sa aiba intr-un final parte de functia pe care foarte multa lume o asteapta de foarte mult timp pe iPhone, iPad, si iPod Touch. Mai exact, vorbim despre o functie care permite folosirea Siri chiar si offline, adica nu va mai fi necesara o conexiune permanenta la internet pentru ca asistentul personal sa raspunda la comenzi.

Siri. Apple vrea sa implementeze in iOS software-ul din serverele sale care proceseaza comenzile vocale rostite de catre utilizatori, si actioneaza in baza lor diverse actiuni. Vorbim aici atat despre controlarea telefoanelor si tabletelor, cat si despre efectuarea de cautari pe internet in baza de comenzi vocale rostite catre Siri, totul folosind procesorul din telefoane.

Siri. Apple vrea sa Lanseze Functia ASTEPTATA de MULT

siri offline 1

Siri. Numarul de functii pe care asistentul personal le-ar putea avea cand este folosit fara o conexiune de internet poate fi limitat, iar asta din cauza limitarilor in recunoasterea comenzilor. Nimeni nu stie clar cam ce fel de limitari poate avea Siri in aceasta formula, dar e posibil ca orice fel de comanda de control a iOS sa poata fi rulata offline, la fel ca si cautarile pentru informatii, ca abia apoi sa se foloseasca internetul.

Rather than connected to Apple’s servers, the filing suggests the speech-to-text processing and validation could happen on the device itself. On hearing the user make a request, the device in question will be capable of determining the task via onboard natural language processing, working out if the requested task as it hears it is useful, then performing it.

Siri. Inteligenta artificiala ar sta la baza acestei functionalitati pe care compania Apple ar urma sa o ofere, ea permitand intelegerea comenzilor rostite de catre utilizatori pe iPhone si iPad. Apple descrie toata aceasta functionalitate intr-un brevet de inventie creat pentru a arata ce este pregatit pentru Siri, insa ramane de vazut cat timp va dura pana cand functionalitatea va fi oferita.