Samsung GALAXY S10. CRIZA Recunoscuta OFICIAL de Companie

Samsung GALAXY S10. Presedintele diviziei mobile a Samsung a recunoscut ca exista o criza majora in momentul de fata in cadrul companiei, si pregateste salvarea ei.

Samsung GALAXY S10 criza

Samsung GALAXY S10. Noul model de telefon este solutia pentru criza in care se afla in momentul de fata compania coreeana, acest lucru fiind recunoscut de catre presedintele diviziei mobile pentru presa din Coreea de Sud. Se pare ca in interiorul companiei Samsung s-a inteles intr-un final situatia drastica in care se afla lucrurile, iar Samsung GALAXY S10 este telefonul pregatit pentru a scoate compania din criza care se afla, sau cel putin asta se spera acolo.

Samsung GALAXY S10. Situatia este atat de rea in cadrul companiei incat s-ar cauta inclusiv inlocuitori pentru actualul presedinte al diviziei mobile, care n-ar prea asculta de angajati, sau consumatori, si ar impune decizii de unul singur. Acesta pare sa fi inteles ca aceasta este o problema, si a promis ca pentru urmatoarele modele de telefoane, inclusiv Samsung GALAXY S10, va asculta mai serios de angajati, si de consumatori, dar asta nu va rezolva pe deplin problemele.

Samsung GALAXY S10. CRIZA Recunoscuta OFICIAL de Companie

Samsung GALAXY S10. Daca Samsung a inteles intr-un final ca are probleme serioase cu divizia mobila, care a fost depasita de catre competitori in 2018, atunci exista sanse mari sa vedem inovatii reale de la ea in 2019. Desigur ca aici intervine si concurenta, care pune presiune foarte mare pe coreeni, si care vine deasemenea cu inovatii surprinzatoare pentru propriile telefoane, asa ca Samsung GALAXY S10 trebuie sa fie cu adevarat uimitor, altfel va fi doar un alt esec.

Koh recently said in a corporate message to executives and employees of the information technology and mobile communications division of Samsung that he felt “sorry about the currently struggling status of the Samsung smartphone business and will do my best to overcome the crisis with the upcoming Galaxy 10 and foldable phones.”

Samsung GALAXY S10. Pentru telefon sunt anuntate schimbari majore, atat pe partea de design, cat si pe partea de specificatii, insa ramane de vazut daca ele vor fi implementate, si la ce pret urmeaza sa fie oferite. In cazul in care Samsung GALAXY S10 nu va avea atat de multe schimbari radicale, si nu va fi vandut la un pret suficient de bun, atunci 2019 va fi un an mult mai prost pentru compania coreeana, iar de asta va profita cu siguranta Huawei.

Articolul precedent6G. PRIMA RETEA a fost ANUNTATA pentru LANSARE
Articolul următorSiri. Apple vrea sa Lanseze Functia ASTEPTATA de MULT
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.