Samsung GALAXY S10. CRIZA Recunoscuta OFICIAL de Companie

Samsung GALAXY S10. Presedintele diviziei mobile a Samsung a recunoscut ca exista o criza majora in momentul de fata in cadrul companiei, si pregateste salvarea ei.

Samsung GALAXY S10 criza

Samsung GALAXY S10. Noul model de telefon este solutia pentru criza in care se afla in momentul de fata compania coreeana, acest lucru fiind recunoscut de catre presedintele diviziei mobile pentru presa din Coreea de Sud. Se pare ca in interiorul companiei Samsung s-a inteles intr-un final situatia drastica in care se afla lucrurile, iar Samsung GALAXY S10 este telefonul pregatit pentru a scoate compania din criza care se afla, sau cel putin asta se spera acolo.

Samsung GALAXY S10. Situatia este atat de rea in cadrul companiei incat s-ar cauta inclusiv inlocuitori pentru actualul presedinte al diviziei mobile, care n-ar prea asculta de angajati, sau consumatori, si ar impune decizii de unul singur. Acesta pare sa fi inteles ca aceasta este o problema, si a promis ca pentru urmatoarele modele de telefoane, inclusiv Samsung GALAXY S10, va asculta mai serios de angajati, si de consumatori, dar asta nu va rezolva pe deplin problemele.

Samsung GALAXY S10. CRIZA Recunoscuta OFICIAL de Companie

Samsung GALAXY S10. Daca Samsung a inteles intr-un final ca are probleme serioase cu divizia mobila, care a fost depasita de catre competitori in 2018, atunci exista sanse mari sa vedem inovatii reale de la ea in 2019. Desigur ca aici intervine si concurenta, care pune presiune foarte mare pe coreeni, si care vine deasemenea cu inovatii surprinzatoare pentru propriile telefoane, asa ca Samsung GALAXY S10 trebuie sa fie cu adevarat uimitor, altfel va fi doar un alt esec.

Koh recently said in a corporate message to executives and employees of the information technology and mobile communications division of Samsung that he felt “sorry about the currently struggling status of the Samsung smartphone business and will do my best to overcome the crisis with the upcoming Galaxy 10 and foldable phones.”

Samsung GALAXY S10. Pentru telefon sunt anuntate schimbari majore, atat pe partea de design, cat si pe partea de specificatii, insa ramane de vazut daca ele vor fi implementate, si la ce pret urmeaza sa fie oferite. In cazul in care Samsung GALAXY S10 nu va avea atat de multe schimbari radicale, si nu va fi vandut la un pret suficient de bun, atunci 2019 va fi un an mult mai prost pentru compania coreeana, iar de asta va profita cu siguranta Huawei.

51 COMENTARII

  1. Ai tu date despre vreo criză sau vreun eșec la Samsung? Situația la Samsung o compari cu ce? Cu vânzările de iPhone X despre care nu știe nimeni câte sunt (decât estimări)?
    Dacă te “informezi” de pe un site pro Apple care deformează realitatea, este problema ta…

  2. Viorel iti spune asa
    “Ai tu date despre vreo criză sau vreun eșec la Samsung?”
    Deci daca nici DJ K nu are date despre asa ceva…..
    auzi si tu acest site deformeaza realitatea….scrie peste tot despre declaratia lui DJ K si Viorel nu si nu…asta inseamna sa fii orbit de un cult al samsung

  3. Câți producători android exista momentan pe piața? Toți producătorii cu toate modelele lor…câte telefoane crezi ca sunt in total? Do the math.

  4. eu nu am citit NIMIC din ce a scris Z, ci declaratia oficiala a lui DJ
    Si daca nu ai incredere in acest articol, vezi ca au aparut deja f multe si prin alte parti tot la fel, bazate pe declaratia CEO

  5. omule, degeaba stii sa legi doua cuvinte daca nu le intelegi rostul
    Asta este comentariu de cioara ce latra la un om mare si educat
    Ramai cu replicile tale rasuflate de scoala generala pt colegii tai de banca
    Nu esti primul sarac ce viseaza ca altii nu au mai multi bani ca tine

  6. voiam sa zic si eu asta…dar dupa zice ca am ceva cu logica si matematica lui si nu vreau sa isi bata joc de mine, ca am vazut ca poate si de multe ori am plans noptile in cotetul meu de 2m patrati

  7. Ai dreptate, sunt mii de modele cu Android. Imaginează-ți ce măiestrie trebuie să fie sistemul ăsta de operare dacă merge pe mii de dispozitive.
    Mă gândeam la o comparație cu industria ceasurilor de mână: sunt zeci de mii de modele și producători dar asta nu înseamnă că ăia concurează cu Longines, Tissot sau nu mai spun de ceasurile ultraluxoase.

  8. Ce criza,ce eșec? Nu contează ce zice DJ Koh in the mix,Viorel zice ca bubuie vânzările lui S9 și e un real succes,eu îl cred pe el! ?

  9. Problema sunt preturile!apple inca vinde pentru ca au un brand mult mai renumit si iubit dar si ei au început să aibă probleme serioase în vânzări!eu zic ca daca Samsung vor scădea pretul putin vor avea de castigat mult mai mult.

  10. Nu stiu ce zice Viorel dar si Apple o da de gard cu vanzarile , nici putere sa anunte vazarile nu mai au , bine ca Samaung are ooo si chiar daca sunt in jos tot anunta , in timp ce Apple se rusineaza cand ii scad vanzarile ;))

  11. Ideea este că la Samsung se admite existența unei probleme și se încearcă rezolvarea ei. La Apple, în schimb, iese homalau’ ăla și prostește pe toți creduli că vânzările de iPhone au fost mai mari ca niciodată (an de an).

    Cititorii site-ului ăsta nu au experiență profesională în afaceri, pentru că dacă ar fi avut, și-ar fi dat seama că atunci când Apple anunță că nu va mai raporta numărul de unități vândute (ci doar vânzările valorice), E CRIZĂ.

    Apple nu poate creste la nesfârșit iar vânzărilor de unități sunt în scădere de câțiva ani ani, de la iPhone 6 (ecranu mare și intrarea pe piața chineză i-au salvat).

  12. Viorel iti spune asa
    “Ai tu date despre vreo criză sau vreun eșec la Samsung?”
    Deci daca nici DJ K nu are date despre asa ceva…..
    auzi si tu acest site deformeaza realitatea….scrie peste tot despre declaratia lui DJ K si Viorel nu si nu…asta inseamna sa fii orbit de un cult al samsung

  13. ““sorry about the currently struggling status of the Samsung smartphone business and will do my best to overcome the crisis with the upcoming Galaxy 10 and foldable phones.”
    Si Viorel intelege ca CEO face un pas inapoi si promite sa asculte de vocea colegilor si a consumatorilor
    HAHAHAHAHAHAHA

  14. serios? chiar daca nu anunta vanzarile, tot iti vei da seama, daca te duce capul, din restul anunturilor, daca sunt in crestere sau nu

  15. Eu zic ca primul dintre brandurile Apple sau Samsung care va înțelege ca trebuie sa vândă ieftin (și bun…), precum chinezii, va rupe piața…

  16. Din ceea ce a declarat nu reiese că e vreo criză la nivel de vânzări de smartphone-uri. Din context se înțelege că este vorba despre o criză de management care duce l’a lipsa de inovație criză pe care vrea să o rezolve prin ascultarea consumatorilor.

  17. calmeaza-te, am vazut ca deja esti posedat de samsung, pe noi ne intereseaza ce zice CEO si piata si nu un om “gol” ca tine.

  18. Da,e criza și la Apple,aia e clar. E dubioasa treaba asta cu neanunțarea vânzărilor de către ei,investitorii nu văd asta cu ochi buni,nu mai au la ce sa se raporteze. Totul e legat de pretul de vânzare,au ridicat ștacheta cu iPhone X de 1000$,anul asta cu XS Max au sărit calul și mai și,și ei cred ca o sa meargă așa la infinit. Problema e ca și producătorii de android s-au trezit ca și flagshipurile lor parca valorează mai mult de Max 800€ și au sărit câțiva și ei de bariera de 1000€ sau pe aproape.

  19. E nebunie într-adevăr, dar mă bucură faptul că tu ești obiectiv și poți vedea lucrurile cu o minte clară matură. Tu nu pupi Apple sub codiță și e un lucru mare! Androizii își ajustează prețurile în funcție de concurență dar sper ca piața să le arate că strategia e Serebe.

  20. la samsung ar putea merge…dar la apple nu cred…pt ca milioane se vor intreba, care este problema, de ce devin mai ieftine
    Gandeste-te ca vrei un mercedes si dintr-o data va fi la jumatate de pret…te gandesti cum s-a ajuns acolo, unde au scos, unde au taiat din costuri etc
    Apple este vazut ca un brand premium, iar mai nou de cand este Tim si ca brand fasion

  21. Doamne za1, ce cuvinte tăioase folosești când e vorba de Samsung:

    “Președintele diviziei mobile a Samsung a recunoscut ca exista o criza majora in momentul de fata in cadrul companiei’

    “in interiorul companiei Samsung s-a inteles intr-un final situatia drastica in care se afla lucrurile”

    De fapt, acolo există o problemă legată de managementul companiei președintele adoptând strategia one-man-show care inhibă dezvoltarea de idei noi din partea angajaților.

    Nu am văzut nicio “criză majoră” și nicio “situație drastică” in discuție.
    Se admite existența unei situații dificile a industriei mobile Samsung iar CEOul face un pas înapoi și promite să asculte de vocea colegilor și a consumatorilor.

    Nice try cu denigrarea Samsung ???

  22. In grădina android ai sute de producători și mii de modele cu prețuri între 50 si 1000€ de unde alege,pe când in grădina Apple e doar iPhone și atât. La Samsung nu-i e frica atât de Apple cât de alți producători chinezi care oferă telefoane care au același soft și același hardware la prețuri mult mai competitive. De ce sa-ti iei un S9/S9+ cu SD845 și 4/6 gb ram când poți sa-ti iei One plus 6/6T tot cu SD845 și 8 gb ram,ambele rulând exact același soft? Și toate astea la aproape jumatate de preț? Sau un Huawei,Xiaomi,Oppo,etc,etc?

  23. “Brand fasion” ? ????
    Cred și eu cu un CEO “fâsâitor” care își oferă fâsâitorul altora..??
    Așa CEO, așa fan!

  24. nu ai tu treaba cu lumea fasion….pt tine Armani sau branduri de acest gen reprezinta automat “gaay”

    Ramai cu carpele tale ieftine

  25. Câți producători android exista momentan pe piața? Toți producătorii cu toate modelele lor…câte telefoane crezi ca sunt in total? Do the math.

  26. Citește articolul integral. Ți-am răspuns la alt comentariu și ți-am dat link dar mesajul este la moderare deocamdată.
    Tu citești doar mesajele trunchiate scrise de “z”, pentru că sunt scurte și așa te poți concentra și tu să le înțelegi cât de cât.

  27. “Samsung may be the biggest seller of Android devices, but it’s far from alone: there are now 1,300 brands behind the one billion Android handsets now in use across the globe.
    OpenSignal, the maker of an app that gauges mobile signals, has released its fourth annual Android fragmentation report which found a total of 24,093 different Android devices now in the wild, made by 1,294 companies.”
    Și asta era in 2015,acum 3 ani de zile!

  28. asta cumva arata cat de lenes, sau neculturalizat este acest user…ok, inteleg ca poate nu le stii pe toate…dar inainte sa te dai “cocos” fa frate un research macar de 5 min….

  29. Mai ușor cu etichetele Serebehehe. Nu îmi aduc aminte să te fi jignit la știrea asta dar nu mă provoca pentru că o să îmi bat joc de tine la greu ??

  30. “Android devices” nu înseamnă smartphones. Android merge pe televizoare, pe tablete pe cuptoare cu microunde pe frigidere, pe autoturisme, etc
    Privește lista de pe gsmarena și vezi că sunt câteva sute, dar nu mii.

  31. Vai de steaua ta… Toți analfabeții și nespălații se îmbracă cu Armani și nu pot lega două fraze corecte. Tu faci parte din aceeași categorie chiar dacă doar visezi să te îmbraci cu Armani.

  32. Din 24000 de device-uri care rulează android doar câteva sute sunt pe telefoane și restul pe frigidere și microunde? Chiar așa,pe bune?
    Adică avem 23.000 și ceva de modele de tv,microunde,frigidere și ce mai vrei care rulează android și doar câteva sute de modele de telefoane???
    Hai ca-i buna asta! ?

  33. Mai gândește-te la două aspecte și anume:
    1. Dispozitivele nemobile cu Android sunt fabricate în mai puține exemplare dar în mai multe modele. Sony face 10 modèle de televizoare cu Android și automat la numărătoare ies 10 Android devices.
    2. In puzderia de Android devices chinezești sunt smartphone-uri care pur și simplu nu contează în ecuația fragmentarii,fiind produse în număr foarte mic (poate câteva mii de exemplare). Mai mult, acele dispozitive au Android puternic modificat care le plasează pe o piață secundară. Nu cred în ruptul capului că alea concurează cu Samsung.

  34. Clar ca nu contează,doar am vrut sa subliniez diversitatea de modele. Contează doar vârfurile de gama și,și mai important mid-range-urile(best value for money)de la Huawei&Co. Vs Samsung.Vine tare din urma Huawei la acest capitol.

  35. eu nu am citit NIMIC din ce a scris Z, ci declaratia oficiala a lui DJ
    Si daca nu ai incredere in acest articol, vezi ca au aparut deja f multe si prin alte parti tot la fel, bazate pe declaratia CEO

  36. dragul meu, gsmarena nu are toate modelele chinezilor

    Lasa frigiderele sau tv…android
    Deci tu, lasa-te cu amenintarile tipic unor copilasi de clasa a 4a…ca nici aici nu te pricepi

  37. omule, degeaba stii sa legi doua cuvinte daca nu le intelegi rostul
    Asta este comentariu de cioara ce latra la un om mare si educat
    Ramai cu replicile tale rasuflate de scoala generala pt colegii tai de banca
    Nu esti primul sarac ce viseaza ca altii nu au mai multi bani ca tine

  38. Tu știi cu e cu amenințările despre copii de clasa a 4a… Îmi pare rău că te amenință copilașii de clasa a 4a

  39. voiam sa zic si eu asta…dar dupa zice ca am ceva cu logica si matematica lui si nu vreau sa isi bata joc de mine, ca am vazut ca poate si de multe ori am plans noptile in cotetul meu de 2m patrati

  40. Au trecut de la culoarea relativ roz la aia relativ maro? DJ a spus asta? Il cred! Asta inseamna ca situatia e si mai grava, dar cosmetizata pentru presa!