Fortnite. Jucator ARESTAT dupa ce si-a ABUZAT Sotia LIVE

Fortnite. Un jucator a fost arestat de catre politie dupa ce si-a abuzat sotia in timpul unei transmisiuni live facuta din joc, iata ce s-a intamplat.

fortnite arest

Fortnite. Cel mai popular joc online de pe planeta nu este totdeauna si cel mai bun pentru relatiile de familie, iar asta pentru ca uneori lucrurile pot scapa serios de sub control, asa cum s-a intamplat recent cu un jucator. Vorbim despre un jucator din Australia, care este cunoscut cu pseudonimul MrDeadMoth, acesta facand streaming live prin intermediul Twitch in momentul in care a inceput o cearta cu sotia insarcinata, dupa care ar fi abuzat-o fizic, cei doi copii ai lor fiind deasemenea in preajma.

Fortnite. Inregistrarea de mai jos prezinta efectiv momentele in care jucatorul si-ar fi atacat sotia insarcinata dupa ce i s-a cerut de catre aceasta sa intrerupa jocul in care statea de cateva ore bune. Certuri de acest gen apar in mod frecvent pentru cam orice fel de jocuri in care jucatorii petrec mult timp, si fie ca e vorba de sotie, mama, tata, etc, de obicei jucatorii devin violenti verbal, insa nu intotdeauna fizic, asa cum s-a intamplat in aceasta inregistrare din Fortnite.

Fortnite. Jucator ARESTAT dupa ce si-a ABUZAT Sotia LIVE

Fortnite. Povestea a fost urmarita si de catre un hacker, care a inceput sa-i sparga conturile jucatorului, publicand parolele cele mai folosite de catre acesta, inclusiv pentru contul YouTube, unde publica inregistrarile sesiunilor live. Dupa ce si-a abuzat sotia, jucatorul de Fortnite a parasit casa impreuna cu ai sai doi copii, incercand sa fuga de politia care inregistrase deja o plangere de abuz, insa se pare ca din hotelul in care se afla, s-a logat intr-unul dintre conturile sale, IP-ul fiind trimis de catre hacker spre politie.

Fortnite. In urma confirmarii locatiei in care se afla barbatul, politia l-a arestat si a returnat copiii catre mama, acesta fiind retinut de autoritati, el avand in trecut plangeri similare de abuz inregistrate impotriva sa. In trecut am aflat ca Fortnite a fost motiv pentru divorturi, sau persoane internate din cauza dependentei de joc, insa iata ca uneori jocul poate fi o sursa pentru violente care n-ar trebui sa existe.