Samsung GALAXY S10. EXCLUSIV, Prima IMAGINE de pe Linia de PRODUCTIE

Samsung GALAXY S10. Prima imagine cu un telefon pozat direct pe linia de productie ne arat ce pregateste compania Samsung si cum arata un prototip inaintea lansarii.

Samsung GALAXY S10 productie

Samsung GALAXY S10. O noua imagine cu un prototip al telefonului a fost publicata astazi pentru a ni se arata cum este testat telefonul inainte de a fi lansat pentru utilizatorii din lumea intreaga. Vorbim despre un prototip al modelului Plus al Samsung GALAXY S10, adica acelaa care are un ecran cu diagonala de 6.4 inch, el fiind prezentat intr-o fabrica in care se fac diverse teste pentru componentele incluse, aici fiind testata camera tripla, sau quad, a telefonului.

Samsung GALAXY S10. Design-ul final al telefonului nu este devaluit in aceasta imagine, insa putem vedea totusi cum arata ecranul care are camera frontala duala montata in partea dreapta sus a panoului frontal. Practic, acele imagini care ne arata cau Samsung GALAXY S10 va avea camera frontala introdusa intr-un decupaj pus in partea laterala sus a ecranului, erau complet adevarate, insa bara de status nu va fi segmentata intre camera si margine.

Samsung GALAXY S10. EXCLUSIV, Prima IMAGINE de pe Linia de PRODUCTIE

Samsung GALAXY S10. Din pacate, aceasta imagine nu ne arata foarte clar nici cat de subtire urmeaza sa fie ecranul in raport cu panoul frontal, iar asta pentru ca nu este montat intr-o carcasa cu design final. Chiar si asa, in baza zvonurilor de pana acum, am vazut ca Samsung GALAXY S10 urmeaza sa aiba margini foarte subtiri in comparatie cu modelele anterioare, un update foarte important pentru multi utilizatori care asteapta cu nerabdare lansarea telefonului.

Samsung GALAXY S10 prototip imagine

Samsung GALAXY S10. Noua serie de telefoane va veni cu foarte multe schimbri in comparatie cu modelele anterioare lansate de catre coreeni, iar asta inseamna ca presiune mai mare va fi pusa pe competitori. Pe masura ce lansarea noii serii se apropie, Samsung GALAXY S10 incepe sa devina din ce in ce mai interesant, si va avea toate noutatile majore dezvaluite de catre diversi leakeri, asa ca nu putem decat sa asteptam pentru a descoperi toate surprizele.