Fortnite. Versiunea 7.1 LANSATA cu MULTE NOUTATI

Fortnite. Versiunea 7.1 a jocului a fost lansata de catre Epic Games cu foarte multe noutati pentru jucatori, iata care sunt cele mai importante dintre ele.

Fortnite 7.1

Fortnite. In ciuda faptului ca Epic Games a anuntat amanarea lansarii versiunii 7.1 pentru jocul sau foarte popular, iata ca noaptea trecuta ea a fost lansata pentru utilizatorii din lumea intreaga, cu foarte multe noutati. Printre ele nu se numara si Driftboard, ceva ce Epic Games a spus deja din timp ca nu va face parte din Fortnite, asa ca era de asteptat sa nu fie oferit, insa in ciuda inexistentei sale, sunt disponibile multe alte noutati importante.

Fortnite. Prima noutate majora despre care e bine sa stiti, dar care nu e activa inca, este evenimentul 14 Days of Fortnite, care urmeaza sa inceapa undeva in cursul acestei zile, deci trebuie sa fiti pregatit pentru el. Acest sistem de joc pentru Fortnite le va aduce jucatorilor posibilitatea de a incerca diverse moduri de joc in fiecare dintre 14 zile, acestea fiind schimbate o data la 14 ore, insa pentru a vedea provocarile, si noile moduri, va trebui sa va delogati o data la 24 de ore.

Fortnite. Versiunea 7.1 LANSATA cu MULTE NOUTATI

Fortnite. Separat de aceste noi moduri de joc, Epic Games a implementat mai multe noutati pentru Craciun in lumea virtuala, astfel ca veti vedea tematica sarbatorilor de iarna cam pe oriunde veti merge. Fortnite are in versiunea 7.1 inclusiv un lansator de bulgari de zapada, plus o arma care permite folosirea fenomenelor meteo pentru a distruge alti jucatori, dar schimbarile mai mari sunt oferite pentru avioanele Stormwings din joc.

Fortnite. Conform celor de la Epic Games, ciocnirea cu diverse cladiri le ia cu 50% mai multa viata, in timp ce aplicarea unui boost va reduce cu 50% damage-ul pe care il ia avionul, asa ca jucatorii trebuie sa fie mult mai atenti. Lista de schimbari pentru versiunea 7.1 a Fortnite este foarte lunga, insa acestea sunt principalele noutati, vasta majoritate a celorlalte fiind implementate doar pentru a rezolva problemele existente, si a imbunatati performantele.