Samsung GALAXY S10. Benchmark cu o MARE DEZAMAGIRE

Samsung GALAXY S10. Un nou benchmark a aparut astazi pe internet, si dezvaluie o foarte mare dezamagire cu privire la performantele noilor modele de telefoane.

Samsung GALAXY S10 Benchmark

Samsung GALAXY S10. Un nou benchmark, test de peformante, a aparut astazi pentru versiunea Plus a telefoanelor din noua serie, iar din pacate el ne arata ca lucrurile nu sunt chiar asa cum par cu noul chip Qualcomm Snapdragon 855. Vorbim despre un model care are 6 GB de memorie RAM, si un chip Qualcomm Snapdragon 855 in care se regaseste un procesor octa-core, insa rezultatul obtinut de catre Samsung GALAXY S10 este sub asteptarile multora dintre fani.

Samsung GALAXY S10. In acest benchmark telefonul obtine un scor de doar 3413 puncte pentru single-core, si 10.256 puncte pentru cel multi-core, ambele fiind sub ceea ce inregistreaza telfeoanele iPhone XS ale Apple. In ciuda faptului ca procesorul din noul chip Qualcomm Snapdragon 855 poate obtine performante identice cu cele ale iPhone XS, se pare ca in Samsung GALAXY S10 performantele vor fi inferioare, iar asta probabil din cauza modului in care e gandit telefonul.

Samsung GALAXY S10. Benchmark cu o MARE DEZAMAGIRE

Samsung GALAXY S10 Benchmark geekbench

Samsung GALAXY S10. E posibil ca noul chip sa genereze caldura prea mare la frecvente inalte, pentru a avea performantele de top, iar cei de la Samsung sa le limiteze pentru ca telefonul sa nu aiba functionare afectata. Daca acest lucru este real, atunci performantele modelelor standard si Plus din seria Samsung GALAXY S10 nu vor fi peste cele ale telefoanelor iPhone XS, iar aceasta va fi o problema destul de mare, in final, pentru ca scopul e sa intreaga iPhone.

Samsung GALAXY S10. De cam doi ani de zile cei de la Samsung nu mai fac telefoane care sa depaseasca in performante restul modelelor de smartphone-uri Android, asa ca n-ar prea trebui sa mire ceea ce se intampla acum. Intr-o anumita masura, era de asteptat ca Samsung GALAXY S10 sa nu aiba performante la fel de bune ca ale iPhone, insa e posibil ca modelul X sa ofere performante mult mai bune decat celelalte modele din serie.

Samsung GALAXY S10. Prezentarea noilor telefoane va avea loc in data de 20 februarie, iar lansarea urmeaza sa aiba loc la inceputul lunii martie, data posibila fiind de 8 martie.