Samsung GALAXY S10. PRET mai MIC decat iPhone XS

Samsung GALAXY S10. Noile telefoane pregatite pentru lansare de catre Samsung au preturi mult mai mici decat cele ale iPhone XS si iPhone XR.

Samsung GALAXY S10 pret iPhone xs

Samsung GALAXY S10. Intreaga serie de trei telefoane este pregatita pentru lansare in momentul de fata de catre compania coreeana, iar cele mai recente zvonuri spun ca preturile pentru telefoane vor fi mai mici decat ale iPhone XS, sau XR. Avand in vedere ca intotdeauna am vazut telefoane de la Samsung cu preturi mai mici decat cele ale iPhone, era de asteptat ca seria Samsung GALAXY S10 sa fie mai ieftina, insa diferentele vor fi foarte mari intre telefoane.

Samsung GALAXY S10. Incepem cu versiunea E, care va fi un competitor direct pentru iPhone XR peste tot in lume, specificatiile sale urmand a fi surprinzator de bune, apropiate de cele ale telefonului Apple. Conform informatiilor aparute pana acum, versiunea E a Samsung GALAXY S10 urmeaza sa coste cam 779 de euro, cu aproximativ 70 de euro mai putin decat iPhone XR, desi va avea un ecran mai mic, deci aici va conta foarte mult si ce va oferi in rest.

Samsung GALAXY S10 va avea preturi mai mici decat cele ale iPhone XS

Samsung GALAXY S10. Trecem acum la versiunea standard a telefonului, care se pare ca va oferi cam aceleasi specificatii precum modelul Plus, iar versiunea standard va fi vanduta cu 929 de euro pentru clienti. Daca pretuil vi se pare a fi mare, ei bine iPhone XS costa 1150 de euro la compania Apple, deci o diferenta de 220 de euro intre ele, iar foarte multi consumatori se vor uita cu mai mare atentie la Samsung GALAXY S10 decat la ceea ce vinde compania Apple.

Samsung GALAXY S10. Ajungem in final la versiunea PLus, care va avea un ecran putin mai mic decat cel al iPhone XS Max, insa si un pret substantial inferior, de doar 1050 de euro. iPhone XS Max este vandut de catre Apple la pretui de 1250 de euro in magazinele sale, deci vorbim despre o diferenta de 200 de euro fata de Samsung GALAXY S10, iar asta inainte de subventii, asa ca alegerea va fi destul de clara pentru multi dintre clienti.

Samsung GALAXY S10. Dupa cum puteti vedea, diferente foarte mari vor fi in continuare pentru preturile produselor vandute de catre cele doua companii, iar de aici Apple pierde cel mai mult, in final.

26 COMENTARII

  1. S10 e cel mai ieftin. Normal ca o sa fie mai ieftin ca XS. Nu intra in discutie. O sa fie un fel de midranger mai evoluat pentru nepriceputi, nepasionati, zgarciti , asa cum a fost si S6, S7, S8, S9 modele baza. O sa fie departe de S10 Plus. Asteptati pretul la S10 Plus. Am auzit de la cineva care e dealer Vodafone de vreo 5000 lei la lansare la varianta fara 5G bineinteles, dar cu 10 GB ram. INCETATI SA MAI COMPARATI PRETURILE , PERFORMANTELE SI STRATEGIA DE MARKETING A LUI APPLE CARE ARE UN O.S. UNIC CU ORICE ALT ANDROID. E IRELEVANT SI STUPID. E ca si cum compari Mazda RX 8 cu motor Wankel unic pe piata cu miile de masini cu motoare Otto sau Diesel

  2. ei deja au intrat in faliment pe partea de laptopuri si tablete…au dat afara au inchis fabrici etc
    Deci sa invete de la Apple

  3. Păi era culmea să fie la acelaşi preţ. Nu au nimic în plus. Android găseşti şi la OnePlus sau Huawei. Apple are un avantaj cu iOS-ul şi îşi permite. Nu avea cum să fie mai scump decât iPhone dacă performanţele sunt mai slabe. Să nu mai zic de update-ul la Android 9, lansat de 3 săpt. de Samsung (oficial de 6 luni) şi nici acum nu l-am primit.

  4. pai voiam sa te invat si pe tine ca nu exista…
    De la un cunoscator la un necunoscator…dar mai bine nu te invat si te las sa te faci de ckckt
    PS: era o intrebare ironica oricum

  5. Nu poti cere mai mult ca nu e el regele perfomantei. E normal sa fie mai ieftin un telefon cu un procesor din 2019 care sa nu depaseasca unul din 2018.?

  6. Nu poti cere mai mult ca nu e el regele perfomantei. E normal sa fie mai ieftin un telefon cu un procesor din 2019 care sa nu depaseasca unul din 2018.?

  7. Nope. In afara de Tesla mai sunt multe masini full electrice de succes. Renault Zoe, Opel Ampera, BMW I5. Ai de unde alege. Dar motoare Wankel lansate comercial nu sunt decat pe Mazda RX8. A mai fost RX7 in anii ’80…..si atat.

  8. pai voiam sa te invat si pe tine ca nu exista…
    De la un cunoscator la un necunoscator…dar mai bine nu te invat si te las sa te faci de ckckt
    PS: era o intrebare ironica oricum

  9. GRESIT. AMPERA E 100% PROPULSATA ELECTRIC. MOTORUL PE BENZINA DOAR INCARCA BATERIA EXACT CA UN GENERATOR DE CURENT SEPARAT SI NU PROPULSEAZA EFECTIV MASINA. MOTORUL PE BENZINA TEORETIC POTI SA IL SCOTI DE TOT DACA ESTI NEBUN, IL DEMONTEZI SI MASINA TOT MERGE INCARCATA LA PRIZA, DAR VA AVEA AUTONOMIE MAI MICA. LA HYBRIDE MOTORUL DIESEL SAU OTTO AJUTA LA PROPULSIE EFECTIV PE UNA DIN PUNTI.

    Ok, ca sa te linistesti, uita de Ampera, ca e o masina electrica discutabila din cauza generatorului auxiliar pe benzina. Triseaza intr-un fel, ca emite ceva noxe. Ideea principala de la care a plecat discutia ramane insa aceeasi: TESLA NU E SINGURA MASINA FULL ELECTRICA DE PE PIATA. PE CAND MAZDA RX8 E SINGURA MASINA CU WANKEL DE SERIE DIN LUME. ASTA ERA DISCUTIA. GATA. AI INTELES ??? HAI , TRECI IN BANCA. NOTA 2.

  10. Nu poti cere mai mult ca nu e el regele perfomantei. E normal sa fie mai ieftin un telefon cu un procesor din 2019 care sa nu depaseasca unul din 2018.?

  11. Nu stiu daca stii sa citesti si sa intelegi, am scris ca daca exista cerere pt telefoane mici/compacte, Apple ofera se pare.
    mai este categoria cea care nu are nevoie de phablete