Samsung GALAXY S10. PRET mai MIC decat iPhone XS

Samsung GALAXY S10. Noile telefoane pregatite pentru lansare de catre Samsung au preturi mult mai mici decat cele ale iPhone XS si iPhone XR.

26

Samsung GALAXY S10 pret iPhone xs

Samsung GALAXY S10. Intreaga serie de trei telefoane este pregatita pentru lansare in momentul de fata de catre compania coreeana, iar cele mai recente zvonuri spun ca preturile pentru telefoane vor fi mai mici decat ale iPhone XS, sau XR. Avand in vedere ca intotdeauna am vazut telefoane de la Samsung cu preturi mai mici decat cele ale iPhone, era de asteptat ca seria Samsung GALAXY S10 sa fie mai ieftina, insa diferentele vor fi foarte mari intre telefoane.

Samsung GALAXY S10. Incepem cu versiunea E, care va fi un competitor direct pentru iPhone XR peste tot in lume, specificatiile sale urmand a fi surprinzator de bune, apropiate de cele ale telefonului Apple. Conform informatiilor aparute pana acum, versiunea E a Samsung GALAXY S10 urmeaza sa coste cam 779 de euro, cu aproximativ 70 de euro mai putin decat iPhone XR, desi va avea un ecran mai mic, deci aici va conta foarte mult si ce va oferi in rest.

Samsung GALAXY S10 va avea preturi mai mici decat cele ale iPhone XS

Samsung GALAXY S10. Trecem acum la versiunea standard a telefonului, care se pare ca va oferi cam aceleasi specificatii precum modelul Plus, iar versiunea standard va fi vanduta cu 929 de euro pentru clienti. Daca pretuil vi se pare a fi mare, ei bine iPhone XS costa 1150 de euro la compania Apple, deci o diferenta de 220 de euro intre ele, iar foarte multi consumatori se vor uita cu mai mare atentie la Samsung GALAXY S10 decat la ceea ce vinde compania Apple.

Samsung GALAXY S10. Ajungem in final la versiunea PLus, care va avea un ecran putin mai mic decat cel al iPhone XS Max, insa si un pret substantial inferior, de doar 1050 de euro. iPhone XS Max este vandut de catre Apple la pretui de 1250 de euro in magazinele sale, deci vorbim despre o diferenta de 200 de euro fata de Samsung GALAXY S10, iar asta inainte de subventii, asa ca alegerea va fi destul de clara pentru multi dintre clienti.

Samsung GALAXY S10. Dupa cum puteti vedea, diferente foarte mari vor fi in continuare pentru preturile produselor vandute de catre cele doua companii, iar de aici Apple pierde cel mai mult, in final.