Samsung GALAXY S10. Schimbare Facuta pentru 5G

Samsung GALAXY S10. O schimbare foarte importanta este facuta pentru integrarea suportului pentru retelele de telefonie 5G, iata ce vor primi clientii.

Samsung GALAXY S10 stocare

Samsung GALAXY S10. Dupa cum mai mult ca sigur stiati deja, o versiune 5G a noului smartphone al coreenilor va fi lansata in aceasta primavara, iar asta pentru ca ei vor sa fie primii cu o tehnologie in premiera. Aceasta versiune speciala va avea denumirea Samsung GALAXY S10 X, si va veni cu o serie de noutati interesante, printre care un ecran cu diagonala de 6.7 inch, o baterie mai mare decat in versiunea Plus standard, insa nu doar atat.

Samsung GALAXY S10. Se pare ca aceasta versiune speciala, care va avea si 5G, urmeaza sa fie vanduta de catre cei de la Samsung cu minim 256 GB spatiu de stocare pentru a facilita o experienta 5G cat mai buna. Pentru a beneficia de vitezele foarte mari pentru transferul de date, Samsung GALAXY S10 trebuie sa ofere un procesor rapid, RAM rapid, un mediu de stocare foarte rapid, insa si foarte mult spatiu de stocare pentru ca datele sa poata fi salvate undeva.

Samsung GALAXY S10 vine cu mai mult spatiu de stocare pentru 5G

Samsung GALAXY S10. Cardurile microSD nu au nicipe departe vitezele necesare pentru a obtine performantele foarte mari ale retelelor 5G, insa mediile de stocare NAND, cu mult spatiu de stocare, ofera ceea ce este necesar. Samsung GALAXY S10 ar trebui sa ofere viteze de transfer de date de peste 500 MB/s, pana la 1 GB/s pentru a oferi experienta 5G pe care o asteapta clientii, deoarece deja exista retele de 1 Gbps si nu sunt vazute ca fiind 5G, ci un 4G LTE-A.

Samsung GALAXY S10. Cu medii de stocare de minim 256 GB, noile telefoane vor putea oferi posibilitatea de a transfera date la peste 500 MB/s, si de a folosi conexiunile 5G la capacitatea lor reala, fara a avea o experienta trunchiata. Cei de la Samsung vand medii de stocare SSD, chiar si NAND, inclusiv catre compania Apple, deci a folosi in Samsung GALAXY S10 tehnologii de acest gen este ceva perfect normal, insa doar modelul 5G din serie va avea componentele de top.

Samsung GALAXY S10. Utilizarea acestor componente de top va aduce si un pret mai mare pentru telefon, unii spunand ca acesta ar urma sa coste peste 1700 de dolari, dar experienta oferita ar trebui sa fie pe masura pretului

6 COMENTARII