Samsung GALAXY S10. Carcasa CERAMICA in Prima IMAGINE

Samsung GALAXY S10. Noua carcasa din ceramica este prezentata astazi intr-o prima imagine pentru a ni se arata ce schimbare mare de design e pregatita.

21

Samsung GALAXY S10 carcasa ceramic

Samsung GALAXY S10. Noile telefoane pregatite de catre compania Samsung vor fi lansate inclusiv in versiuni care au carcasa fabricata din ceramica, iar asta pentru a le oferi o tenta “mai premium” decat pana acum. Ceramica inlocuieste sticla, si va face cu siguranta telefoanele Samsung GALAXY S10 mult mai atractive, insa din pacate s-ar parea ca doar modelele X, adica acelea cu 5G, care au preturi de 1400 de euro, vor avea aceasta schimbare.

Samsung GALAXY S10. Pentru ca un asemenea model al seriei va fi extrem de interesant, astazi avem ocazia de a vedea in premiera si o prima poza cu noua carcasa din ceramica pe care Samsung a creat-o. Dezvaluirea este una foarte interesanta, iar asta pentru ca aduce in prim-plan una dintre schimbarile cu adevarat inedite pentru Samsung GALAXY S10, chiar daca utilizatorii de rand nu-si vor permite, sau efectiv nu vor putea, cumpara aceste modele speciale.

Samsung GALAXY S10 are prezentata pentru prima oara carcasa din ceramica

Samsung GALAXY S10 carcasa ceramica imagine

Samsung GALAXY S10.  Ceramica este folosita rar in telefoanele mobile deoarece desi este mai frumoasa si mai rezistenta la zgarieturi decat sticla folosita de producatori, este totusi mai fragila in caz de impact. Separat de asta, pretul foarte mare pe care-l ceramica este un impediment foarte mare pentru multi producatori, insa din moment ce versiunea X a Samsung GALAXY S10 va costa peste 1400 de euro, pretul cam acopera costurile de productie pentru ea.

Samsung GALAXY S10. Implementarea unei carcase din ceramica fusese anuntata inca din cursul anului trecut pentru noile modele de telefoane, si zvonurile n-au disparit nici la inceput de an 2019. Ei bine, iata ca schimbarea se va produce totusi, si sunt sigur ca acei clienti care vor cumpara Samsung GALAXY S10 cu aceasta carcasa din ceramica vor aprecia atat design-ul, cat si calitatea materialelor folosite pentru modelele speciale de telefoane.

Samsung GALAXY S10. Noua serie de telefoane mobile ale coreenilor va fi prezentata in data de 20 februarie, insa lansarea lor in magazine urmeaza sa aiba loc abia in cursul lunii martie.