Samsung GALAXY S10. PRETURILE MARI din Romania

Samsung GALAXY S10. Preturile mari din Romania au fost dezvaluite in mod oficial pentru fanii din tara noastra, iata cat urmeaza sa coste telefoanele.

Samsung GALAXY S10 preturile romania

Samsung GALAXY S10. Ieri au aparut noi informatii in legatura cu cele mai asteptate modele de telefoane ale inceputului de an 2019, iar astazi vorbim si despre preturile pe care le vor avea in Romania. Cel mai probabil stiati deja ca trei modele ale Samsung GALAXY S10 urmeaza sa fie lansate pe piata pentru clientii din intreaga lume, iar preturile urmeaza sa fie destul de diversificate dar nu foarte departe de ceea ce am vazut pentru modelele de anul trecut.

Samsung GALAXY S10. Conform informatiilor aparute astazi, versiunea E, cea mai ieftina, din serie urmeaza sa aiba un pret de 749 euro, sau 3550 LEI, in timp ce versiunea standard urmeaza sa coste 4300 de LEI. Desigur ca exista inclusiv o versiune Plus pentru seria Samsung GALAXY S10, iar in cazul acesteia vorbim despre un pret de pornire de 4800 de LEI in Romania, cu mult sub ceea ce se cere pentru iPhone XS Max de catre compania Apple in momentul de fata.

Samsung GALAXY S10 va avea preturi mari in Romania

Samsung GALAXY S10. Desigur ca aceste preturi sunt pentru versiunile de baza care vor avea 6 GB RAM si 128 GB spatiu de stocare, versiunile cu mai mult spatiu de stocare, si mai mult RAM, fiind cu mult mai scumpe. Mai exact, versiuntea standard a Samsung GALAXY S10 urmeaza sa coste 5500 de LEI cu 8 GB RAM si 512 GB spatiu de stocare, cea Plus, cu aceeasi configuratie, urmand a costa nu mai putin de 6000 de LEI in Romania in momentul lansarii.

Samsung GALAXY S10. O versiune Plus cu 12 GB RAM si 1 TB spatiu de stocare va fi deasemenea pusa in vanzare, iar pentru aceasta coreenii vor cere 7100 de LEI in Romania, un pret urias pentru aceste specificatii. Diferentele sunt foarte mari pentru dublarea spatiului de stocare si cresterea memoriei RAM cu o treime, insa in cazul dublarii ambelor specificatii ale Samsung GALAXY S10. PRETURILE MARI din Romania, preturile cresc cu 50%, ceea ce e urias.

Samsung GALAXY S10. Desi preturile telfeoanelor vor fi mari in Romania, in compratie cu cele pentru iPhone XS ele sunt mult mai acceptabile, daca ne uitam la specificatii, insa nu toata lumea ia decizia de achizitie doar in baza specificatiilor.