Samsung GALAXY S10. EXCLUSIV, Primul REVIEW VIDEO

Samsung GALAXY S10. Primul video review pentru noul model de smartphone a fost publicat inaintea prezentarii oficiale, iata ce noutati au fost dezvaluite in final.

Samsung GALAXY S10 REVIEW VIDEO

Samsung GALAXY S10. Fie ca va vine sa credeti, sau nu, cu doar doua zile inaintea prezentarii oficiale a noilor smartphone-uri a fost publicat un review video care ne dezvaluit toate noutatile pe care le asteptam. Mai jos aveti acest review video facut pentru Samsung GALAXY S10, dar si Samsung GALAXY S10 Plus, compania coreeana oferind telefoanele unor jurnalisti care s-au cam grabit cu dezvaluirea tuturor secretelor inainte de vreme.

Samsung GALAXY S10. Daca toate imaginile de pana acum cu cele doua modele principale de telefoane din serie nu v-au convins ca urmeaza sa vedem prezentate telefoane foarte interesante, atunci poate ca acest clip video o va face. De la perforatia pentru cele doua camere, si pana la camera tripla, sau ecranele care acopera aproape tot panoul frontal, telefoanele din seria Samsung GALAXY S10 au dezvaluite noutatile cele mai importante inainte de 20 februarie.

Samsung GALAXY S10 are astazi parte de un prim review video

https://www.youtube.com/watch?v=3BkkPhVeTp4

Samsung GALAXY S10. Telefoanele arata foarte bine pana la partea perforata, iar modelul standard arata mai bine decat cel care are camera frontala duala, ea aratand destul de ciudat in unele aplicatii. Desi in unele materiale aparute in trecut am vazut ca perforatia pentru camera duala frontala va fi cumva ascunsa in aplicatii si wallpaper-uri, din pacate, se pare ca versiunea Plus a Samsung GALAXY S10 va arata foarte ciudat cu acest inlocuitor al clasicului decupaj.

Samsung GALAXY S10. Separat de acestea, sunt confirmati noii senzori de imagine pentru camera tripla, este confirmata oferirea portului audio de 3.5mm, dar si eliminarea iris scannerului, plus includerea unui cititor de amprente sub ecran. Incarcarea wireless bilaterala este deasemenea confirmata pentru Samsung GALAXY S10, iar noile casti Galaxy Buds apar deasemenea in clip, si desigur ca vor putea fi incarcate folosind sistemul de incarcare wireless din telefoane.

Samsung GALAXY S10. Miercuri urmeaza sa avem parte de prezentarea oficiala pentru noile modele de telefoane, in timp ce precomenzile incep pe 21 februarie, iar eMAG le are listate in aceasta pagina.