Samsung GALAXY FOLD. Succes NEASTEPTAT de MARE

Samsung GALAXY FOLD. Noul smartphone se bucura de un succes neasteptat de mare in urma deschiderii precomenzilor, iata cat de multa lume s-a grabit sa cumpere telefonul.

Samsung GALAXY FOLD succes

Samsung GALAXY FOLD. Precomenzile pentru noul model de smartphone au fost deschise saptamana aceasta de catre compania Samsung, iar primirea de care a avut parte primul sau telefon pliabil a fost uimitoare. Se pare ca precomenzile pentru stocul initial de telefoane s-au terminat foarte rapid dupa deschiderea lor, telefoanele Samsung GALAXY FOLD avand parte de un succes foarte mare in ciuda pretului de vanzare de 2000 de dolari, fara TVA-ul de 9%, care ridica pretul la 2200 dedolari in anumite state.

Samsung GALAXY FOLD. Unii dintre cei care au dorit sa-si precomande un telefon au fost intampinati de mesajul de mai jos, semn ca oamenii s-au cam grabit sa cumpere primul smartphone pliabil vandut de catre coreeni. Desigur ca nu se stie cate unitati ale Samsung GALAXY FOLD au fost alocate pentru stocul initial, dar chiar si asa, epuizarea rapida a precomenzilor este intotdeuana un semn foarte bun indiferent de produsului despre care vorbim.

Samsung GALAXY FOLD. Succes NEASTEPTAT de MARE

Samsung GALAXY FOLD succes precomenzi

Samsung GALAXY FOLD. S-a spus inca dinainte ca precomenzile sa inceapa ca primul smartphone pliabil al Samsung va fi produs in canditati limitate din cauza faptului ca este foarte greu de asamblat. Nu se stie deocamdata cat de mare a fost, sau nu, succesul Samsung GALAXY FOLD in alte tari in care a fost pus in vanzare, insa e foarte posibil ca lucrurile sa fi stat foarte similar si in alte piete in care distributia pentru telefon a inceput deja.

Samsung GALAXY FOLD. Foarte multa lume este curioasa sa afle care este experienta de functionare oferita de catre acest model de smartphone, si sunt sigur ca foarte multi vor dori sa il testeze inclusiv in magazine. Desigur ca deocamdata acest lucru nu este posibil, si nu se stie cam cand vor ajunge telefoanele in magazine pentru testare, mai ales in Romania, dar poate ca vom vedea la un moment dat Samsung GALAXY FOLD si la noi.

Samsung GALAXY FOLD. In Romania telefonul ar trebui sa fie lansat undeva pe la final de aprilie, cel putin pentru precomanda, dar numai la operatori, cu subventie, si codat in retea, casa cum se intampla si in alte tari.