Samsung GALAXY FOLD. Succes NEASTEPTAT de MARE

Samsung GALAXY FOLD. Noul smartphone se bucura de un succes neasteptat de mare in urma deschiderii precomenzilor, iata cat de multa lume s-a grabit sa cumpere telefonul.

Samsung GALAXY FOLD succes

Samsung GALAXY FOLD. Precomenzile pentru noul model de smartphone au fost deschise saptamana aceasta de catre compania Samsung, iar primirea de care a avut parte primul sau telefon pliabil a fost uimitoare. Se pare ca precomenzile pentru stocul initial de telefoane s-au terminat foarte rapid dupa deschiderea lor, telefoanele Samsung GALAXY FOLD avand parte de un succes foarte mare in ciuda pretului de vanzare de 2000 de dolari, fara TVA-ul de 9%, care ridica pretul la 2200 dedolari in anumite state.

Samsung GALAXY FOLD. Unii dintre cei care au dorit sa-si precomande un telefon au fost intampinati de mesajul de mai jos, semn ca oamenii s-au cam grabit sa cumpere primul smartphone pliabil vandut de catre coreeni. Desigur ca nu se stie cate unitati ale Samsung GALAXY FOLD au fost alocate pentru stocul initial, dar chiar si asa, epuizarea rapida a precomenzilor este intotdeuana un semn foarte bun indiferent de produsului despre care vorbim.

Samsung GALAXY FOLD. Succes NEASTEPTAT de MARE

Samsung GALAXY FOLD succes precomenzi

Samsung GALAXY FOLD. S-a spus inca dinainte ca precomenzile sa inceapa ca primul smartphone pliabil al Samsung va fi produs in canditati limitate din cauza faptului ca este foarte greu de asamblat. Nu se stie deocamdata cat de mare a fost, sau nu, succesul Samsung GALAXY FOLD in alte tari in care a fost pus in vanzare, insa e foarte posibil ca lucrurile sa fi stat foarte similar si in alte piete in care distributia pentru telefon a inceput deja.

Samsung GALAXY FOLD. Foarte multa lume este curioasa sa afle care este experienta de functionare oferita de catre acest model de smartphone, si sunt sigur ca foarte multi vor dori sa il testeze inclusiv in magazine. Desigur ca deocamdata acest lucru nu este posibil, si nu se stie cam cand vor ajunge telefoanele in magazine pentru testare, mai ales in Romania, dar poate ca vom vedea la un moment dat Samsung GALAXY FOLD si la noi.

Samsung GALAXY FOLD. In Romania telefonul ar trebui sa fie lansat undeva pe la final de aprilie, cel putin pentru precomanda, dar numai la operatori, cu subventie, si codat in retea, casa cum se intampla si in alte tari.

37 COMENTARII

  1. Fold este un produs inovator, singurul cu factorul “WOW!”. Nu trebuie să fii geniu ca să alegi Fold și să uiți de iPhone.

  2. Nu știu ce aplicații făcute special pt tableta vede srb dar la multe aplicații care le folosesc încă îmi apare pe ecran mic, așa ca fiecare companie are lipsuri nimeni nu e perfecta, nu știu de unde atâta răutate pt samsung sau Apple fiecare își ia ce vrea și cum poate.

  3. Fold este un produs inovator, singurul cu factorul “WOW!”. Nu trebuie să fii geniu ca să alegi Fold și să uiți de iPhone.

  4. Incomod trebuie tunate buzunarele pentru a încăpea sau sa poarte lumea poșeta …hehe ,eu îl văd mai mult ca un device de camera nu pentru deplasări

  5. Din review-urile pe care le-am văzut este super frumos,super elegant, super performant doar cuta aia mă cam dă in spate.

  6. exact.

    mai ales cu acel display exterior il face automat un dispozitiv ce va fi folosit doar deschis….deci doua maini obligatoriu orice ar fi

    o aberatie de cacat, m-ai ales ca stim ca dezv de android nu s-au ocupat de tablete si aspect ratio al acestora

    Cand il scoti din buzunar asa gros cum e,il deschizi repede ca altfel lumea va vedea acel 4.6″ in body de 7″ si te simti ca in anii 90

  7. Device-urile de camera sunt tabletele , asta iti intra foarte bine in buzunar , nu stiu ce impresie ti-ai facut dar la 15,5 mm nu ai nevoie de buzunare tunate , plus ca e foarte foate ingust .
    O sa spui ca e greu ?? Are fix 263 g , Max are 208g , deci e ok la cat metal si sticla are si ce experinta iti ofera cand e deschis .
    Precum Note acest device nu este pentru toata lumea , cine nu are 2000 $ sa se multumeasca privind ori sa scrie comentarii veninoase .
    Suspect comportamentul postacului Srb , semn ca lui Apple nu ii cade bine acest Fold .

  8. cuta, si bineinteles display minusucul comparativ cu carcasa din fata
    Deci practic acest fold va avea aceeasi utilitate precum cele cu clapeta din anii 90, ecranul din ext era pt informatii/notificari si cel principal pt restul

  9. nici display din plastic ce are acea gaura cand este inchis nu este de neglijat, orice poate intra acolo…iar plasticul se zgarie f f usor. Surface book e la fel dar macar display este protejat acolo

  10. Nu prea intelegi Srb , ramai la aifon ca este mai bine , Fold te face sa iti pierzi cumpatul , noi am inteles care iti sunt intentiile .

  11. emoji alea pe care toti le-au copiat…
    pana si o chestie irelevanta pt noi, restul globului le are
    Probabil in 20 ani, lumea va comunica prin asa ceva

  12. logic, mie nu imi plac lucrurile complicate si pline de probleme
    Vreau tableta, am ipad cu peste 500k de aplicatii special pt acest format, nu jucariile samsung pt copilasi

  13. depinde ce priviri atrage…daca iti atrage privirile copilasilor si adolescentilor, atunci ai o jucarie de copil mic
    daca atrage privirile oamenilor de afaceri etc, atunci ai un device serios si matur
    Ma bucur ca ne-ai oferit ce priviri vrei tu sa atragi cu jucaria asta

  14. oricine isi va putea cumpara un telefon ca asta…isi fac credit bla bla bla daca este obsedat…si multi copilasi o vor face..pt ca obsesia asta este doar o obsesie copilareasca

  15. omule, asta va fi telefon pt copilasi cumparat de parinti sa se dea mari pe la scoala…pt ca oameni de afaceri si maturi, se vor uita 10 sec din curiozitate la el, si…ti-l va da inapoi scarbit

  16. pai tu probabil o arzi pe instagram..ceea ce reprezinta 10% din lipsa aplicatiilor
    Gandeste-te ce vezi tu acolo cu instagram sau despre ce vorbesti tu…pe android asa sunt cam 70%…sau zoom in apps