OnePlus 7 PRO. De ce va fi foarte SCUMP noul Telefon

OnePlus 7 PRO. Noul pret al telefonului mobil va fi mult mai mare decat cel al modelelor anterioare, iata ce a spus presedintele companiei chinezesti despre telefon.

OnePlus 7 PRO scump

OnePlus 7 PRO. Noul model de smartphone al companiei OnePlus urmeaza sa fie foarte scump in momentul in care va fi lansat pentru clientii din lumea intreaga, dar probabil ca unii dintre fanii companiei se asteptau la o asemenea desfasurare a evenimentelor. Mai exact, CEO-ul celor de la OnePlus, Pete Lau, a anuntat ieri ca pretul mai mare al OnePlus 7 PRO in comparatie cu OnePlus 7, sau modelele anterioare, este dat de noul ecran mai mare al telefonului.

OnePlus 7 PRO. Compania chinezeasca a facut o investitie masiva in dezvoltarea acestui ecran pentru noul sau telefon, una care l-a uimit inclusiv pe CEO-ul companiei, iar banii vor fi recuperati prin vanzarea telefonului la un pret mai mare. Pretul ecranului pentru OnePlus 7 PRO este de 3 ori mai mare decat cel al unui ecran obisnuit, iar asta ar trebui sa ne indice intr-o anumita masura cam cu cat va fi mai scump telefonul pe care compania il va lansa.

OnePlus 7 PRO. De ce va fi foarte SCUMP noul Telefon

OnePlus 7 PRO. Stim deja faptul ca noul ecran va avea o rata de refresh de 90 Hz, adica cea a unui telefon pentru gaming, iar asta va schimba intr-o foarte mare masura experienta de utilizare de care vor avea parte clientii telefonului. CEO-ul companiei OnePlus s-a laudat cu faptul ca noul smartphone va oferi o experienta mult mai fluida pentru folosirea sistemului de operare, dar si ca performantele vor fi cu mult superioare celor existente in momentul de fata in lumea Android.

More importantly, that new display is a big and risky investment for OnePlus, costing triple the usual price of most phone displays, not just those of OnePlus devices. Two things are apparent from the way Pete Lau talks about his company’s next phones. One is that 5G will be offered, but not trumpeted too loudly.

OnePlus 7 PRO. Tot la cresterea de pret trebuie sa adaugam si faptul ca telefonul va avea implementata conectivitate 5G de catre producator, iar dupa cum prea bine stiti, asta a crescut substantial costurile si pentru alte telefoane mobile. OnePlus anuntase acum cateva luni ca se chinuie sa faca un telefon 5G care sa coste mai putin de 1000 de dolari, dar e putin probabil ca OnePlus 7 PRO sa nu coste atat de mult.

OnePlus 7 PRO. Acestea fiind spuse, cei care sunt interesati sa cumpere noul model de smartphone ar fi bine sa stie ca aceasta va fi scump, cu un posibil pret de peste 1000 de dolari.