Nokia 9. PENIBIL, PACALIT cu un Pachet de Gume

Nokia 9. Doua clipuri video ne demonstreaza cat de usor poate fi pacalit telefonul finlandezilor folosind un pachet de gume, sau amprentele unor necunoscuti.

2

Nokia 9 pacalit

Nokia 9. Noul telefon lansat de catre compania HMD Global are integrat un cititor de amprente in ecran, acesta nefiind unul ultrasonic, ci unul optic, iar asta pare sa fie o problema extrem de serioasa pentru clienti. Mai jos aveti o demonstratie a faptului ca Nokia 9 poate fi pacalit stupid de simplu cu un pachet de gume care este plasat peste zona in care sta cititorul de amprente, totul parand a fi trucat, dar din pacate nu prea e.

Nokia 9. Persoana care a creat clipul video de mai jos sustine deasemenea ca acest cititor de amprente poate fi pacalit inclusiv de catre amprenta unei alte persoane, ceea ce desigur ca nu ar trebui sa fie posibile, dar… este. Pana acum n-am vazut cititoare de amprente pacalite atat de usor de catre obiecte precum un pachet de gume, insa iata ca orice este posibil cand vine vorba despre dispozitive electronice si software.

Nokia 9. PENIBIL, PACALIT cu un Pachet de Gume

Nokia 9. In fata unei demonstratii atat de periculoase, cei de la HMD Global au afirmat ca vor incepe o investigatie pentru a vedea in ce masura noile telefoane au o problema foarte mare, sau totul e doar o pacaleala a celui care a creat clipurile. Conform celui care a descoperit aceasta posibila problema, s-ar parea ca deblocare a se face dupa atingeri repetate ale ecranului in zona cititorului de amprente, Nokia 9 fiind deblocat imediat, fara prea mult efort.

Nokia 9. Ca sa fiu complet sincer, uitandu-ma la clipurile video imi vine foarte greu sa cred ca totul este 100% real, pentru ca pare sa ne arate ca sub ecranul telefonului nu exista un cititor, si doar se ruleaza o animatie cand e atins ecranul. HMD Global a promis ca-i va oferi celui cu problema o unitate noua a Nokia 9, iar asta pentru ca inginerii companiei nu au reusit sa reproduca deocamdata problemele in testele lor.

Nokia 9. Pana cand HMD Global va avea un raspuns oficial la problema, toti cei care au cumparat telefoanele sunt in pericol de a le avea deblocate de catre oricine, in orice moment.