Samsung GALAXY NOTE 10. UPGRADE MARE fata de S10

Samsung GALAXY NOTE 10. Un upgrade mare in comparatie cu Samsung GALAXY S10 este pregatit pentru lansare de catre Samsung, iata ce va fi oferit pentru noi.

Samsung GALAXY NOTE 10

Samsung GALAXY NOTE 10. Dupa un anunt fals privind o schimbare foarte mare de design pentru aceasta serie de telefoane, iata ca astazi aflam si ceva incurajator cu privire la noutatile bune de care ne vom bucura. Mai exact, un anunt facut astazi de catre cel mai prolific leaker de informatii despre produse Samsung ne arata ca Samsung GALAXY NOTE 10 urmeaza sa aiba un sistem de incarcare rapida net superior celui din seria S10.

Samsung GALAXY NOTE 10. Conform mesajului publicat astazi de catre laker, noul smartphone urmeaza sa aiba integrat un sistem de incarcare rapida de 45W, de 3 ori mai rapid decat cel integrat in Galaxy S10. Ar fi vorba intr-adevar despre un upgrade masiv pentru telefoanele din seria Samsung GALAXY NOTE 10, insa asta spre beneficiul tuturor utilizatorilor care vor sa aiba parte de cele mai rapide viteze de incarcare pentru telefoane.

Samsung GALAXY NOTE 10. UPGRADE MARE fata de S10

Samsung GALAXY NOTE 10 incarcare 45w

Samsung GALAXY NOTE 10. O triplare a vitezei de incarcare pentru noile telefoane ar fi intr-adevar o schimbare foarte mare pe care Samsung o face pentru telefoane, dar una care o pune peste unii concurenti. Spre exemplu, iPhone XS are incarcare rapida la 18W, iar Huawei P30 PRO la 40W, deci Samsung GALAXY NOTE 10 cu incarcare rapida la 45W ar fi peste principalii concurenti importanti de pe piata, insa asta pana cand Huawei MATE 30 PRO va fi lansat, sau poate Huawei MATE X.

Samsung GALAXY NOTE 10. E posibil ca si bateria sa fie crescuta pentru ca acest sistem de incarcare rapida sa fie cu adevarat util la ceva, si e deasemenea posibil ca doar versiunea Pro sa il aiba integrat. Desigur ca aici se pun si intrebari cu privire la problemele pe care le poate aduce o asemenea tehnologie pentru clientii care vor cumpara Samsung GALAXY NOTE 10, dar poate ca Samsung nu va mai avea telefoane ce explodeaza.

Samsung GALAXY NOTE 10. Telefoanele sunt pregatite pentru lansare in luna august a acestui an, deci nu mai avem foarte mult de asteptat pana cand vom vedea prezentarea oficiala a produsului.