Windows 10. Cum Activezi Noutatea SPECIALA a Microsoft

Windows 10. Iata cum activezi una dintre noutatile speciale pe care Microsoft le-a lansat pentru utilizatorii din lumea intreaga acum.

Windows 10 light

Windows 10. Noua versiune a sistemului de operare pentru calculatoare a fost lansata cu o schimbare foarte interesanta pentru utilizatorii de PC-uri. May 2019 Update a fost gandit pentru a aduce o serie de noutati interesante, inclusiv o noua tema light. Puteti vedea in imaginea de mai jos cum arata aceasta tema noua pentru sistemul de operare al companiei Microsoft, insa nu toata lumea stie de existenta sa pentru a o activa.

Windows 10. Microsoft a implementat schimbarea pentru a aduce un look nou pentru software-ul sau, dar nu toata lumea stie de ea. Tema este accesibila pentru activare doar din meniul special pentru personalizarea calculatoarelor, astfel ca e mai greu de gasit. Cei care stiu totusi cum sa modifice temele pe care le afiseaza interfata, au ocazia de a folosi noul aspect pentru a schimba felul in care arata ceea ce folosesc zilnic pe monitoarele lor.

Windows 10. Cum Activezi Noutatea SPECIALA a Microsoft

Windows 10 light tema

Windows 10. Implementarea acestei noutati a venit ca o surpriza pentru multi, care asteptau un dark mode mai extins pentru sistemul de operare al celor de la Microsoft. Exista in momentul de fata multe elemente de interfata care sunt intunecate, dar mai este mult de lucru. Utilizatorii vor posibilitatea de a intuneca toata interfata din sistemul de operare, insa deocamdata e cam departe o asemenea functie.

Windows 10 light tema microsoft

Windows 10. Pe de alta parte, sunt pregatite si diverse noutati mai interesante pentru utilizatori, dar deocamdata in actualizari succesive care sunt in faza de testare cu unii utilizatori din lumea intreaga. Stim ca vom avea multe functii interesante pentru controlarea calculatoarelor, dar si a teleofoanelor direct de pe PC. Schimbarile sunt pregatite pentru lansare in actualizarile din lunile urmatoare, dar chiar si in cele oferite incepand cu 2020.

Windows 10. Pana in 2020 astepta o noua versiune a sistemului de operare, ea urmand a fi denumita Home Ultra, conform celor de la Dell. Deocamdata detalii cu privire la noutatile majore pregatite pentru ea nu se cunosc, dar probabil ca le vom afla curand.