DEZAMAGIREA Samsung GALAXY Note10 ce te va SUPARA

Samsung GALAXY Note10. Din pacate, noul model de smartphone va ajunge pe piata, cu o dezamagire care ii va supara pe multi dintre fani.

Samsung GALAXY Note10 25w
Samsung GALAXY Note10 cu ecran perforat in mijloc.

Samsung GALAXY Note10. Noul model de smartphone este pregatit de lansare cu o noua foarte mare dezamagire, aceasta fiind invatata din strategiile pe care compania Apple le aplica pentru telefoanele pe care le vinde. Mai exact, am aflat acum mai bine de o saptamana ca Samsung GALAXY Note10 urmeaza sa fie lansat cu capacitatea de a oferi incarcare rapida cu pana la 45W, insa din pacate separe ca va fi limitat la o valoare ceva mai mica.

Samsung GALAXY Note10. Se pare ca telefonul pregatit pentru lansare va avea capacitatea de a fi incarcat cu doar 25W, deci va fi cu mult in urma telefoanelor concurente de la producatorii chinezi. Desi iPhone 11 va ramane limitat la chiar mai putin de 25W, alte modele de telefoane pregatite pentru lansare in cursul acestui an vor veni cu sisteme de incarcare mult mai rapida, ceea ce va lasa telefonul coreenilor intr-un mare dezavantaj.

DEZAMAGIREA Samsung GALAXY Note10 ce te va SUPARA

Samsung GALAXY Note10. Se pare ca atat versiunea standard, cat si cea Pro, urmeaza sa aiba integrata incarcare rapida de pana la 25W, urmand ca Samsung GALAXY A90 sa fie primul telefon al coreenilor cu incarcare rapida la 45W. Avand in vedere ca modelul Pro din seria Samsung GALAXY Note10 urmeaza sa aiba o baterie de 4500 mAh, incarcarea rapida la 25W va fi totusi mult prea inceata pentru o baterie atat de mare.

Samsung GALAXY Note10. Din pacate, utilizatorii vor fi nevoiti in continuare sa astepte destul de mult pentru a aduna in baterie toata energia de care au nevoie pentru a-si folosi telefoanele in viata de zi cu zi. Avand in vedere ca aceasta tehnologie nu va ajunge in Samsung GALAXY Note10, e posibil sa o vedem in telefoanele care vor fi lansate in cursul anului viitor, asa ca raman in continuare sperante pentru fani.

Samsung GALAXY Note10. Telefoanele vor fi lansate in august, in urma unei prezentari care este pregatita in momentul de fata pentru compania coreeana, asa ca ramane doar sa vedem care vor fi preturile finale.