Samsung Galaxy S10. Anunt INCREDIBIL pentru Telefoane

Samsung GALAXY S10. Un anunt incredibil a venit pentru telefoanele companiei Samsung, iata ce realizare remarcabila fost posibila pentru ele, si cat de mult conteaza.

Samsung Galaxy S10 olanda

Samsung Galaxy S10. Un anunt incredibil a venit pentru telefoanele companiei Samsung astazi, coreenii reusind sa uimeasca prin realizarile incredibile de care au parte in ultima perioada la nivel global. Conform unor informatii aparute in cursul acestei zile telefoanele din seria Samsung Galaxy S10 au inregistrat vanzari cu aproape 30% mai mari in Olanda fata de seria Samsung Galaxy S9, ceea ce este o realizare complet neasteptata pentru companie intr-o tara importanta pentru ea.

Samsung Galaxy S10. Anul trecut seria anterioara de telefoane a inregistrat vanzari de 69.000 de unitati in trei luni dupa lansare, insa acum a ajuns la 100.000 de unitati in aceeasi perioada de timp. Cifra in sine nu este impresionanta, dar Olanda nu e una dintre cele mai mari tari din Europa, si nu genereaza vanzari la fel de mari ca SUA, Marea Britanie, Germania, Spania, sau Franta, insa chiar si asa, seria de telefoane Samsung Galaxy S10 se vinde bine acolo.

Samsung Galaxy S10. Anunt INCREDIBIL pentru Telefoane

Samsung Galaxy S10. Evolutia buna de care a avut parte seria de telefoane nu a fost tinuta ascunsa de catre coreeni, ei laudandu-se cu fiecare ocazie cu vanzarile bune pe care le inregistreaza telefoane pe care le vand. Olanda nu este singura tara in care seria Samsung Galaxy S10 inregistreaza vanzari mai mari decat cea anterioara, insa este prima in care ele au crescut atat de mult, dar in alte zone numarul de unitati vandute e mult mai mare.

In March, Samsung launched the Galaxy S10, and within three months more than 100,000 units were sold in the Netherlands. That is a growth of almost a third compared to the Galaxy S9 last year. With its powerful camera, long battery life, fast performance and optimum security, the S10 excels in areas that Dutch people find.

Samsung Galaxy S10. La aceasta evolutie pozitiva a contribuit cu siguranta si situatia foarte deficila prin care trece compania Huawei in momentul de fata, ea inregistrand scaderi masive ale vanzarilor. Ar fi interesant de vazut cum s-a descurcat Samsung Galaxy S10 in Germania, acolo unde Huawei a pierdut 80% din vanzarile inregistrate in luna aprilie, si trebuia sa vina cineva care sa acopere vanzarile nerealizate.

Samsung Galaxy S10. Telefoanele coreenilor mai au cateva luni de vanzari inainte de a fi lansat iPhone 11, care urmeaza sa afecteze substantial evolutia pozitiva prin care trece compania in aceste momente.